VRATAR SLAVENA NAMJERNO PUSTIO GOL? Navijači Dinama i Belupa krive ga da je prodao utakmicu (VIDEO)

Screenshot

Rog je bez dvojbe uputio dobar udarac, ali reakcija vratara Slaven Belupa, 29-godišnjeg Slovenca, Matjaža Rozmana, bila je poprilično neobična.

Nakon što se malo slegla euforija oko Dinamove duple krune u prvi plan je isplivao jedan prema mnogima izrazito sporan detalj s utakmice. Igrao se tvrd i pomalo grub nogomet. Dinamo je poveo u 31. minuti pogotkom Pjace iz jedanaesterca, opravdano dosuđenog nakon prekršaja na Soudaniju. Prije toga Dinamo je stvarao šanse, no fino je igrao i Slaven Belupo.

U nastavku je Slaven Belupo zaigrao još bolje i kao plod pritiska došao je i pogodak, izjednačujući, Delić je proigrao Ejupija u srcu kaznenog prostora, koji nije pogriješio.

I kad se očekivalo da bi se moglo u produžetke, sjajnim udarcem Roga s tridesetak metara finale je odlučeno. I tu dolazimo do spornog trenutka. Rog je bez dvojbe uputio dobar udarac, ali reakcija vratara Slaven Belupa, 29-godišnjeg Slovenca, Matjaža Rozmana, bila je poprilično neobična. On je na Rogov udarac s 30-ak metara reagirao tako što se zaletio na loptu i pokušaju ju obraniti – bez ruku! Teško je uopće opisati njegovu reakciju pa bi najbolje bilo da pogledate i prosudite sami.

Navijači ne mogu vjerovati

Njegovu reakciju svakako su zamijetili i Dinamovi i Slavenovi navijači, a nisu ga baš štedjeli na društvenim mrežama.

“Prodana tekma prvi gol sa 11 metara, a drugi bi baba obranila. Dobit će ovi iz Slavena svi nove kopačke“, napisao je jedan navijač Dinama.

“Rozman igrač utakmice”, sarkastično je komentirao navijač.

“Da niste potkupili golmana ne bi ni osvojili Kup. Golman si je osigurao transfer u GNK Dinamo“, kazao je navijač Slavena.

“Gledao sam video koji je objavio Dinamo. Zanima me samo sto je bilo oko drugog Dinamovog gola. Je li golman bio prodana duša ili koji vrag. Mislim ne kužim kaj se to dogodilo? Prodana tekma. Mislim stvarno. Ide na loptu i baci se, a ruke je imao uz tijelo umjesto da ih je ispružio. Ko da je namjerno pustio loptu u gol”? Riječ su to navijača Koprivničke momčadi.

Ne želimo sugerirati kako je riječ o namještenoj utakmici, ali Rozman bi se ozbiljno trebao zapitati nakon ovakvog gola je li mu i dalje mjesto na vratarskoj poziciji.

>>> ‘RABUZINOVO SUNCE’ IDE NA MAKSIMIR: Pjaca i Rog donijeli Dinamu duplu krunu


Komentari