Srna ZABIO, Ćorluka dobio CRVENI

Facebook

Utakmicu Shakhtara i Olimpika pratio Ante Čačić.

Darijo Srna postigao je pogodak u devetom kolu prvenstva, protiv Olipmpika iz Donjecka. Utakmica se igrala u Kijevu, a Shakhtar je odnio bodove rezultatom 3:2. Već u 17′ Rudari su ostali s igračem manje nakon što je Ordets skrivio jedanaesterac. Kamdimyan je promašio penal, ali lopta mu se odbila pa je iz drugog pokušaja uspio. Shakhtar je dvadesetak minuta kasnije poravnao rezultat, također iz jedanaesterca. Mirno je bilo sve do drugog poluvremena Olimpik dolazi u vodstvo preko Lysenka. Preokret je nastupio nakon što je Conde dobio drugi žuti, nakon skrivljenog jedanaesterca. Loptu je preuzeo Srna i zabio. Konačnih 3:2 za Shakhtar postiže u sudačkoj nadoknadi Teixeira.

Shakhtar je sada prvi s 22 boda kao i Dinamo Kijev. Srna je igrao svih 90′, dok Eduardo nije ni ulazio. Utakmicu je pratio i Ante Čačić.

Ćorluka je u moskovskom derbiju Lokomotiva i CSKA igrao do 81′ kada je dobio drugi žuti karton. Pogotci su padali s bijele točke. Prvo je Doumbia zabio u 16′, a potom Niasse za Lokomotivu u 21′. CSKA je za sada prvi na ljestvici, a Lokomotiv drugi.


Komentari