NASTALO SVEOPĆE LUDILO: Pogledajte euforiju Vatrenih u trenutku kada je Žorž pobjedio u BB-u (VIDEO)

SCREENSHOT

Iako je odnio nagradu, Romano u svom stilu nije odnio stopostotni iznos, već samo 60-ak posto od glavne nagrade.

Hrvatska nogometna reprezentacija u subotu 4. lipnja igra posljednju pripremnu utakmicu uoči Europskog prvenstva protiv San Marina, a čini se kako je, za razliku od atmosfere na terenu, atmosfera po sobama puno bolja. Izgledalo je kako je momčad poprilično poljuljana samopouzdanja nakon slabih zdanja protiv Izraela i Mađarske, a utakmica s Moldavijom podigla je još više prašine i zabrinutosti, pa je tako dobro vidjeti kako se reprezentativci barem malo podigao duh. No, obradovao ih je ni manje ni više nego njihov bivši kolega nogometaš, Romano Obilinović. 

Ekipa se skupila u hotelskoj sobi u petak navečer i pratila proglašenje pobjednika hrvatskog Big Brothera. Kako je Obilinović i prije ulaska u BB kuću bio nadaleko poznat u nogometnim krugovima, a i šire, po svojim razgovorima s nogometnim agentom Šošom i životnim pričama po kojima bi se mogla snimiti oveća sapunica, tako ga većina igrača smatra svojevrsnom legendom. E pa baš je ta nogometna legenda, u potpunosti zasluženo i odnijela pobjedu u Big Brotheru, a naši su reprezentativci proslavili njegovu pobjedu uz gromoglasno navijanje. Naime, Žorž je “digao” 187.300 kuna i još jednom ušao u legendu, iako će mu taj novac, ako je vjerovati njegovim pričama, dostajati kojih tjedan dana.

“Apsolutni Booog, svi smo uz tebe, party u hotelu”, napisao je Schifo koji je uz još nekolicinu reprezentativaca gledao proglašenje pobjednika Big Brothera.


Komentari