NAIVAN PROPUST ILI LUKAV POTEZ? Ante Čačić otkrio Turcima udarnu postavu

Facebook

Trening je bio otvoren za medije, sve su oči bile uperene u teren i motrio se svaki Čačićev potez, a onda je uslijedio svojevrsni šok.

Barikade oko hrvatskog kampa u Deauvilleu odavno su postavljene kao i osiguranje koje vrijedno čuva posjed od špijuna pa se tako svi, a ponajviše, turski mediji, pitaju što se to kuha u Čačićevoj kuhinji uoči ogleda s Tursko na Parku prinčeva u nedjelju 12. lipnja.

Ipak mnogi su špijuni mogli odahnuti jer im je Čačić učinio medvjeđu uslugu na posljednjem treningu reprezentacije. Kako je trening bio otvoren za medije sve su oči bile uperene u teren i motrio se svaki Čačićev potez, a onda je uslijedio svojevrsni šok.

Čačić je, kako prenosi 24sata, podijelio, pred očima svih medija, markere igračima. Igrači koji su dobili oznake prvotimaca su, Srna, Vida, Ćorluka, Strinić, Badelj, Modrić, Rakitić, Brozović, Perišić te Mario Mandžukić.

Kao što možete vidjeti nema ni Pjace ni Vrsaljka, dvojca kojeg su se mnogi silno plašili. E sada dolazimo do interesantnog dijela. Turci su tada navodno podivljali i bjesomučno počeli snimati, fotografirati i bilježiti sastav Hrvatske. Čudan je to potez bio jer je trening za medije bio otvoren svega prvih 15 minuta, a kada je osiguranje počelo udaljavati novinare od terena, igrači su krenuli skidati markere. 

Sada se mogu postaviti dva pitanja je li Čačić naivno podijelio markere cijeloj prvoj postavi i time otkrio cijelom svijetu što planira u nedjelju ili je to ipak bila samo predstava za “halapljive” špijune koji žive za bilo kakvu informaciju o sastavu? U svakom slučaju kombinacija sa Srnom i Brozovićem jednako je opasna kao i ona s Vrsaljkom i Pjacom, a opet može se dogoditi i da ispadne Strinić pa tamo uskoči Vrsaljko, a tek ćemo u nedjelju u 15 sati vidjeti je li Čačić ispao naivan ili lukav…

>>> DETALJAN PREGLED: Provjerite raspored svih utakmica Europskog nogometnog prvenstva 2016.


Komentari