MAMIĆEVIZMI KOJI SU NAS ŠOKIRALI: Sva ‘kulturna’ ostavština Zdravka Mamića (VIDEO)

Mamićevi najgori ispadi na jednom mjestu, “Mučko đubre, Ajmooo, Tata pazi da ne umreš, Jesam li ja Joca Amsterdam” i još brojni drugi.

Ovih dana slušamo samo kako se nad Zdravkom Mamićem nadvila crna i mračna sudbina, kako mu se bliži kraj, kako mu je odzvonilo, naravno, u svijetu nogometa. Oko nas se samo čuju riječi zatvor, sud, zločinačka organizacija, jamčevina, udruženi zločinački pothvat i slično, dok se s druge strane, one navijačke, čuje samo, “Tik-Tak, Tik-Tak”. No, nakratko ćemo se odmaknuti od ozbiljnih tema i posvetiti se Mamićevoj kulturnoj ostavštini.

Navikli smo Mamića vezati za bijesne i nekontrolirane ispade, uvrede i manično ponašanje pred novinarima, a ovih dana kada je, nakon nekoliko mjeseci izbivanja, ponovno u žiži pozornosti nema mu ni traga ni glasa. Dobro, čovjek je u ćeliji pa je gotovo nemoguće doći do njega, a i tako ne smije razgovarati s novinarima dok je pod istragom. Dok je on daleko od očiju javnosti, mi smo se, eto, odlučili prisjetiti ‘kulturne’ ostavštine Zdravka Mamića i od nje napraviti neku vrstu sabranih djela. Unaprijed se ispričavamo svim žrtvama Mamićevih uvreda što ih se ponovno spominje, ali vrijedi podsjetiti kako ga kazna, za sve grube riječi, možda polako i sustiže.

Mučko đubre

 

Ajmoooo

 

“Tata pazi da ne umreš”

 

Mamić u Otvorenom

 

Mamić i fotograf na “kaiću”

 

Jesam li ja Joca Amsterdam…

 

Striptiz na aerodromu nakon Ajaxa

 

Psovanje novinara i “Buraz, ja tebe nabim jednom”

 

https://www.youtube.com/watch?v=mtlFZHLv-uI

>>> Mamićevu divljaštvu NIKAD KRAJA, a najgore je što smo na to NAVIKLI

>>> PISMO JEDNOG BBB-ovca: ‘Dobili smo Arsenal, ali se još uvijek NISMO RIJEŠILI GAZDE!’


Komentari