JAVIO SE GAZDA! Nećete vjerovati što je Mamić napisao o Dinamu nakon što je izboreno proljeće u Europi

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Dinamo je nakon gotovo 50 godina izborio europsko proljeće i učinio je to pobjedom u četvrtom kolu Europske lige protiv Spartaka iz Trnave. Modri su slavili na Maksimiru s 3:1 i sada imaju 12 bodova u skupini D, što znači da im čak niti nepovoljan rezultat u posljednje dvije utakmice ne može oduzeti plasman u nokaut fazu Europske lige.

Nakon utakmice javio se i bivši izvršni predsjednik kluba, a sada bjegunac pred hrvatskim pravosuđem, nepravomoćno osuđen na šest i pol godina zatvora zbog nezakonitog izvlačenja novca iz Dinama, Zdravko Mamić.

“Ne mogu opisati koliko sam ponosan večeras, na sve nas koji smo svojim radom, znoju, krvlju i suzama doprinijeli večerašnjem slavlju svih navijača Dinama i ljubitelja nogometa! Dinamovo proljeće stiglo je u Zagreb nakon 49 godina i večeras smo svjedočili povijesnom događaju hrvatskog nogometa, događaju koji ćemo s osmijehom prepričavati svojoj djeci i unucima – hvala treneru Bjelici i njegovom stožeru, momčadi, kuharicama, kuharima, tetama domaćicama, radnicima koji rade na održavanju stadiona, zaštitarima, svim djelatnicima Dinama, te sjajnoj publici koja nosi ovu momčad kao i svima onima koju su sudjelovali u gradnji ovog uspjeha! Volim te Dinamo!”, poručio je Mamić, koji se trenutno nalazi u Međugoriju.


Piše Bruno Herljević


Komentari