FIZIOTERAPEUT slučajno ozlijedio KOVAČIĆA, Benitez ZATAŠKAVAO aferu?

Facebook

Mateo Kovačić trebao je igrati protiv PSG-a u posljednjem kolu Lige prvaka, ali uoči utakmice ostavljen je na klupi zbog ozlijede.

Španjolski novinar Alberto Garcia Caridad otkrio je neviđen skandal u Realu. Mateo Kovačić trenirao je normalno dan uoči utakmice s PSG-om 20. listopada. Benitez ga je imao namjeru koristiti u toj utakmici, a bio je najavljen i njegov start od prve minute. No, netom prije početka objavljeno je kako će utakmicu pratiti s klupe zbog istegnuta mišića. 

Garcia Caridad tvrdi kako je Realov fizioterapeut slučajno prilikom akupunkture ozljedio Kovačića, a Benitez je odlučio zataškati cijeli slučaj prijavivši misterioznu ozljedu mišića. U utakmicama koje su uslijedile Benitez je, znajući za ozljedu, uvrštavao Kovačića u zamjene, ali ga nije koristio, vjerojatno kako bi prikrio grešku liječnika.

Napomenimo kako Kovačić prije kobne terapije nije imao problema s ozljedama, odradio je završnicu kvalifikacija s reprezentacijom, a bio je i nadomak ulaska u prvu momčad Galacticosa pa to dodatno daje težinu ovome slučaju.


Komentari