MOURINHO RATUJE S POKEMONIMA: Slatkim likovima iz igrice zabranio ulazak u svlačionicu

Facebook

U svlačionici Manchester Uniteda, Pokemonima je zabranjen ulaz.

Igrica Pokemon Go zaludjela je ljude diljem svijeta, koji u potrazi za imaginarnim stvorenjima ne prezaju ni pred čim. Ova slatka bića ipak na jedno mjesto neće imati pristup, a to je svlačionica Manchester Uniteda.

Čak i nogometne zvijezde čija bi glava i noge trebali biti na terenu, poludjeli su za Pokemonima, a među najvećim fanovima našli su se Pierre- Emerick Aubameyang i Antoine Griezmann. Ipak igrači engleskog kluba morati će ostati koncentrirani na igru, možda ne cijelo vrijeme, al barem 48 sati prije utakmica. Tako je, tvrdi Daily Star, naredio novi menadžer Jose Mourinho.

Zabrinut je zbog Pokemona

“Jose želi imati odličan odnos s igračima i svima u klubu i smatra da je dobro za njih da se opuštaju i uživaju izvan treninga i utakmica. Jedina stvar koja ga brine su Pokemoni. Rekao je igračima da 48 sati prije utakmice moraju ostaviti igricu i koncentrirati se na taktiku”, otkrio je izvor iz kluba.

Mourinho je uveo opušteniji način života u klubu od onoga koji je zahtijevao kruti bivši trener Louis van Gaal. Jedna od prvih odluka mu je tako bila uklanjanje sustava nadzornih kamera vrijednog tri milijuna eura jer nije želio da se igrači osjećaju kao u Big Brotheru.

>>> ZBOG OVOG ĆE SVI HTJETI NA MAKSIMIR! Dinamo smislio revolucionaran način da vrati navijače (FOTO)

>>> I ON ‘LOVI POKEMONE’: Mirko Filipović se rastrčao po njemačkom aerodromu (VIDEO)


Komentari