MEDVJEDI POMAŽU ZAGREBU: Pozivaju i vas da im se pridružite u veliko akciji ovoga vikenda!

medvescak.com

Druženje s igračima KHL-a uz radnu akciju će se održati u subotu, 20. veljače od 9:30 sati kod OŠ Šestine

Iza Medvjeda je još jedna turbulentna sezona KHL-a, a veliki doprinos dobrim rezultatima i pomoći kad nije sve išto kako treba dali su baš navijači. Igrati u Brlogu nikome nije bilo lako, a u nebrojeno navrata Medvjedi su isticali ponos i divljenje kada bi pričali kako je igrati pred domaćom publikom. Iz kluba su stoga odlučili napraviti još jedno finalno druženje s navijačima.

“Nismo mogli oglušiti na poziv i inicijativu naših navijača iz Osnovne škole Šestine kada su nam predložili da zajedno uredimo okoliš njihove škole. Želeći napraviti nešto za grad u kojem živimo i vratiti barem djelić onoga što nam je pažnja i podrška tijekom sezone značila, odlučili smo završno druženje Medvjeda i navijača organizirati u sklopu radne akcije za OŠ Šestine”, kazali su iz kluba.

Naime, vanjski zidovi škole trebaju novi sloj boje, postojeće voćke su spremne za proljetno obrezivanje pod vodstvom stručnjaka, a ravnatelj je dopustio da se posadi na livadi u dvorištu još sedam sadnica voćaka – po jednu za svaku sezonu nastupanja Medvjeda u EBEL-u i KHL-u.

Medvjedi će tako ove subote, 20. veljače od 09:30 sati ujutro navući radne rukavice i primiti se lopate, kistova i svih ostalih alata koji će im pomoći da urede i uljepšaju okoliš osnovne škole i pozivaju sve vas da im se priključite i odazovete akciji.

Sve kreće s doručkom pred glavnim ulazom u Osnovnu školu od 09:30 sati, a u 10:00 sati započinju radovi. Cijela akcija će potrajati sigurno do 12:30 sati kada će se podijeliti ručak, a tko želi može ostati pomoći i dulje.

Adresa Osnovne škole Šestine: Podrebernica 13; 10 000 Zagreb.

Mole se svi zainteresirani da se do petka u 16:00 sati prijave na [email protected] radi lakše organizacije prostora, vremena i posla.

“Vidimo se u subotu, nemojte zaboraviti radnu i toplu odjeću i obuću”, poručuju iz kluba.


Komentari