LOŠE VIJESTI ZA DINAMO: ‘Prognoze nisu dobre’ Jedan od najvažnijih igrača zbog ozljede otpada za utakmicu protiv Villarreala?

Foto: Marko Prpic/PIXSELL

Dinamo je posljednjih nekoliko tjedana u prilično nezavidnoj situaciji. Najprije je ostao bez oba napadača jer se prvo ozlijedio Bruno Petković, a potom i Mario Gavranović. Petković se vratio u momčad, ali ne može izdržati više od pola sata u igri. Sada se ozlijedio i Arijan Ademi, koji je u posljednje vrijeme pokretačka snaga momčadi.

Dogodilo se to odmah na početku nedjeljne utakmice 28. kola Hrvatski Telekom Prve lige s Lokomotivom. Ademi je izdržao do 58. minute, a onda ga je Damir Krznar morao zamijeniti.

“Ademiju je natečeno stopalo, moramo pričekati rendgen, ali prognoze nisu dobre. Vidjet ćemo, nadam se da ćemo ga imati za Španjolsku”, rekao je Krznar nakon utakmice.

Potvrdio je kako Marija Gavranovića sigurno neće biti ni za Villareal, a možda ni za Istru. Otkrio je u kakvom je stanju Bruno Petković.

“Petković napreduje, putovat će s nama u Španjolsku pa ćemo na licu mjesta vidjeti hoćemo li ga koristiti. Sigurno neće krenuti od prve minute, on će ponovno biti “džoker” s klupe”, rekao je.


Komentari