Lista imena za novog trenera Dinama sve je dulja: Sagi potrage za novim trenerom ne nazire se kraj

Foto: GNK Dinamo

Izgleda da trenutno u Hrvatskoj dominiraju tri teme: novi-stari Premijer Plenković, ostavka Brbića i tko će biti novi trener GNK Dinama.

Što se tiče prve dvije ishodi su više manje znani, no ime i prezime novog Dinamovog trenera još se ni ne nazire. Lista imena koja se spominju kao mogući kandidati svakim danom je sve dulja.

Kao što je poznato Kek je hladno odbio izdašnu Dinamovu ponudu i ostao u deželi. Vaha izgleda nema namjeru mijenjati Marokansku klimu Hrvatskom nakon repova koji se vuku još od njegovog zadnjeg mandata, mada svi kažu da su izgladili nesporazume.

Igor Bišćan sigurno mora imati u glavi sudbinu imenjaka mu Jovičevića, a i nije započeo pravi rad sa mladom reprezentacijom, dok Robert Prosinečki i njegova povijest sa Dinamom, te angažman u Turskoj gdje pokušava ostati u ligi sa njegovim Kayserisporom ne bude veliku nadu u njegov angažman.

Na domaćem tržištu još se spominju imena trenera Lokomotive Gorana Tomića, pa Varaždina Samira Toplaka, Željka Kopića te Goce Sedloskog dok iz susjedne BiH pucaju sa Sušićem i Baždarevićem.

U današnjim sportskim Mamić senior iz BiH je poručio kako bi po Niku Kovača otišao pješke (valjda okolnim putem), dok je zaključio kako su svi gore navedeni treneri dobri ali  samo Niku i Halihodžića smatra “teškašima”.

Bilo kako bilo novog trenera će odrediti i smijeniti Zdravko, a tko će se prihvatiti Dinamove užarene klupe vjerojatno ćemo doznati u narednih par dana.

 


Komentari