SPORTSKI SVIJET U TOTALNOM ŠOKU: Otkriveno tko je čovjek koji leži u lokvi krvi (FOTO)

TWITTER

Njegova fotografija obišla je svijet i preplavila društvene mreže.

Fotografija muškarca koji leži u lokvi krvi obišla je svijet i preplavila društvene mreže nakon jutrošnjih terorističkih napada na Bruxelles. No, ispostavilo se kako je muškarac ranjen u Zračnoj luci Zaventem zapravo bivši belgijski košarkaški reprezentativac, Sebastian Bellin. Bellin je s kompletnom momčadi Antwerp Giantsa, u kojoj je jedan od članova uprave, trebao otputovati u Italiju, na četvrtfinalni dvoboj protiv Varesea u FIBA Euro kupu u kojem sudjeluje i Cibona.

U zračnoj luci su odjeknule dvije eksplozije, a košarkaši su se nalazili baš na mjestu aerodroma u kojem je odjeknula jedna od dvije eksplozije koje su usmrtile jedanaest osoba. Među ozlijeđenima je i košarkaš Bellin koji je prevezen u bolnicu i trenutno se nalazi na odjelu intenzivne njege. Ako je suditi prema fotografiji, Bellin je zadobio tešku ozljedu noge, ali više informacija o njegovom zdravstvenom stanju za sada nema.

Bivši klub mu poslao poruku

Poruku podrške dobio je od bivšeg kluba, Oostendea, u kojem je 206 cm visoki košarkaš proveo najbolje dane. S njima je osvojio naslov prvaka Belgije, a bio je čak i kapetan. Klub mu je preko Twittera zaželio brz oporavak.

Umirovljeni košarkaš visok 206 centimetara najbolje je dane karijere proveo u Oostendeu s kojim je bio i belgijski prvak i u kojem je jedno vrijeme bio i kapetan. Bivši klub mu je na Twitteru poželio brzi oporavak.

>>> PAVLE KALINIĆ O NAPADIMA U BRUXELLESU: ‘Ovo je samo nastavak, a hrvatske obavještajne službe slabo surađuju s arapskim’

>> MLADI HRVATI U BRUXELLESU! Oglasili se putem društvenih mreža: ‘Ne znamo više ništa više nego vi što čitate na portalima’

>>> ZABRINUTI STE JER IMATE BLIŽNJE U BRUXELLESU? Odmah saznajte jesu li dobro, evo i kako!


Komentari