KAUBOJI NA METI PLJAČKAŠA: Razbili im kombi i pokrali trenirke i dresove

Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Dok su dečki “razbijali” Čileance netko je obijao njihovo prijevozno sredstvo.

Čini se da ni ovo Svjetsko prvenstvo nije moglo proći bez propusta, nažalost radi se o onim sigurnosnim. Dok su naši Kauboji pobjeđivali na francuskom tlu nepoznati počinitelj provalio je u njihov kombi, razbio ga i pokrao dresove, trenirke i majice.

Policija aktivno traga za počiniteljima, a situaciju je pokušao objasniti glasnogovornik HRS-a, Ivica Maraš:

“Tijekom sinoćnje utakmice na parkingu je opljačkan službeni kombi hrvatske rukometne reprezentacije. Nažalost, nemamo još nikakvih detalja o pljački jer je istraga u tijeku. Policijski službenici su nas obavijestili da je odnešena znatna količina stvari koje su bile unutra. U ovom trenutku čekamo da nam jave ostale detalje. To je jedan propust organizatora koje moramo istaknuti kao nepoštivanje nekih pravila jer, nažalost, kombi je bio označen i imao je službenu dozvolu da bude parkiran u krugu dvorane. Pomaknut je na parking koji su koristili navijači, koji , navodno, nije bio osiguran tako da ćemo vidjeti što će se tijekom dana događat”, rekao je za 24 sata. 


Glasnogovornik je naglasio i da ukradene stvari nisu toliko bitne, radi se o opremi koju nose na sva natjecanja, ali ovakav propust organizatora zaista je neoprostiv na natjecanju ovakvog kalibra.

“Kombi je na policiji gdje se radi očevid. Kombi je bio označen, imao je službene oznake i bio je parkiran na označenom mjestu”, zaključio je Maraš.

Komentari