KAKVO PRIZNANJE NIKSIJU VLAŠIĆU: Ruski igrači su birali, evo kako je prošao naš Vatreni

niksivlasic_/Instagram

Fantastične igre Nikole Vlašića u dresu CSKA Moskve nisu ostale nezapažene. Niksi je izabran za četvrtog najboljeg igrača ruskog prvenstva u izboru u kojem je sudjelovalo po 11 najstandardnijih igrača iz svih 16 prvoligaških momčadi.

Nagradu za najboljeg igrača igre dobio je igrač prvaka Zenita, iskusni Artem Dzjuba (31). Najbolji je strijelac i asistent lige. Po treći put u nizu izabran je za najboljeg igrača Ruske lige Drugo mjesto u izboru igrača zauzeo je Aleksej Mirančuk (24), ofenzivni veznjak Lokomotiva iz Moskve, dok je treće mjesto pripalo Jevgenjiju Lutčenku (33), napadaču Arsenala iz Tule. Nikola Vlašić najbolji je stranac ruske lige.

Nikoli učinak u ovoj sezoni glasi: 12 golova i i pet asistencija. Četvrti je strijelac lige.  U postkorona fazi igrao je svoj najbolji nogomet, proglašen je igračem lipnj u Rusiji a izgledno je da ćee tu nagradu dobiti i za srpanj kad je igrao još bolji i kvalitetniji nogomet nego u lipnju. Fantastičan ej također podatak da je čak devet puta izabran za igrača utakmice, nitko nema takav učinak kao naš Niksi. Iako se posljednjih dana poteglo pitanje Vlašeoićeva odlaska iz CSKA to se nebi trebalo dogoditi, CSKA priprema još jaču momčad, Nikolu su označili kao ključnog igrača. Žele napraviti iskorka, jer su ovu sezonu završili na četvrtom mjestu ljestvice. Odšteta Nikoli Vlašiću iznosi 35 milijuna eura.

Komentari

loading...