DINAMO ZBIJA REDOVE: Nakon Theophilea i Dilavera, potpisao i Joško Gvardiol!

FOTO: GNK Dinamo

Jedan od najtalentiranijih hrvatskih nogometaša na poziciji braniča Joško Gvardiol potpisao je novi, petogodišnji ugovor GNK Dinamo.

Gvardiol je izdanak Dinamove nogometne škole, prvi seniorski nastup za Modre ostvario je u listopadu prošle godine protiv Gorice a samo tjedan dana nakon debija postigao je prvi pogodak protiv Intera iz Zaprešića.

Ove sezone Gvardiol je nastupio je devet puta u HNL-u, a dvije utakmice odigrao je za U-21 reprezentaciju Hrvatske:

“Svako dijete koje se bavi nogometom u Zagrebu sanja da zaigra za Dinamo. Svoj sam san ispunio kada sam debitirao, a ovaj potpis znači da je sve do sada na obostrano zadovoljstvo. Nikada nisam žurio i stvari sam prihvaćao kakve jesu. Želim se afirmirati u Dinamu, vratiti klubu sve što je uložio u mene pa tek onda mogu razmišljati o onome što me čeka. Zaista sam sretan i ovim putem želim se zahvaliti svojoj obitelj koji su mi uvijek bili potpora, suigračima i trenerima te klubu”, rekao je Joško Gvardiol po potpisu ugovora za klupske stranice.

“Ovo je velika stvar za naš klub. Joško se razvio u velikog igrača kojem je samo nebo granica. Zaista smo sretni što je odabrao Dinamo za nastavak svog razvojnog puta i siguran sam da ćemo svi sretni i ponosni njegovim igrama u dresu Dinama”, riječi su sportskog direktora kluba Zorana Mamića.

 


Komentari