CRO COP POKRADEN I IZIGRAN: Krvavo zarađen novac nisu mu nikada isplatili

Foto: Screenshot/Facebook

Od Finala World Grand Prixa prošlo j tri i pol godine, honorari su još neisplaćeni.

Slavna kick boksing promocija K-1 nikada nije isplatila honorare sa svog posljednjeg velikog Finala World Grand Prixa koji je u ožujku 2013. održan u zagrebačkoj Areni.

Osim nekih manjih honorara za borce koji su se borili u “supermečevima” ili prvom kolu turnira, ogroman ostatak izdašnih honorara nikada nije isplaćen. Od tog borilačkog spektakla prošlo tri pol godine, a vlasnik K-1 brenda i kompanije, Mike Kim reklamirao je finale hvaleći se podatkom kako će pobjedniku pripasti vrtoglavih milijun dolara, doznaje Fight Site.

Doslovno su krvavo zaradili novac i nisu ga dobili

Baš s tim astronomskim iznosima K-1 organizacija je trebala pokazati i dokazati da je još uvijek moćna. Osim Mirka Filipovića bez svog, doslovno, krvavo zarađenog novca ostali su i finalist Ismael Londt te polufinalisti Dževad Poturak i Pavel Zhuravlev.

Fight Side piše i da su vlasnici i čelnici promocije godinama zavlačili borce za isplatu novca. Menadžerima i odvjetnicima boraca lagali su i davali lažna obećanja, a na kraju su se prestali i javljati. Navodno već neko vrijeme izbjegavaju svaki kontakt u vezi izvršenja vlastitih obaveza. Ovakav bezobrazluk i sramotno ponašanje vlasnika i čelnika organizacije, nezapamćen je u borilačkom sportu.

Prvi reagirali na nepravdu

Fight Channel bio je prvi reagirao na nepravdu i sramotu, a upravo njihova poznata i hvaljena produkcija tog WPG Finala zadivila je svijet. Njegova borilačka promocija FFC, je upozorila sve borce iz svog rostera na činjenicu da K-1 nema dobre namjere i da toj organizaciji ne treba vjerovati dok u cijelosti ne isplati borce s K-1 WGP Finala iz 2013, doznali su s Fight Sitea.

Komentari