ZABORAVIO NA STEFFANI: Big Brother zavodnik ljubi bivšu ženu hrvatskog nogometaša (FOTO)

Facebook

Đorđe Đenić je izgleda ostavio svoju vezu sa Steffani Banić u ropotarnici povijesti i upustio se u vezu s atraktivnom Riječankom Draganom Mičić.

Izgleda kako smo u Big Brother kući zapravo gledali jako malo ljubavnih scena, iako nam se možda činilo kako ih je i previše. Svakim danom na društvenim mrežama gledamo kako bivši stanari ljube jedni druge ili u najmanju ruku izmjenjuju nježnosti. Barbara i Ervin su postali i više nego bliski, Tina i Darko se ne odvajaju jedno od drugog, a u njihovo društvo upao je i još jedan bivši stanar, Đorđe Đenić.

Facebook
Facebook

On je naime okončao svoju strastvenu vezu sa Splićankom Steffani Banić i preusmjerio se na Kvarner ka najboljoj prijateljici sestara Šegetin, Dragani Mičić. Ona je javnosti već otprije poznata kao bivša supruga nekadašnjeg nogometaša NK Rijeke Darija Smoje s kojim ima i kćer. Đorđe i Dragana upoznali su se još po završetku Big Brothera u Beogradu kada je Riječanka došla na doček sestara Šegetin, a izgleda kako su svoje odnose nastavili njegovati.

Facebook
Facebook
Facebook
Facebook
Facebook
Facebook


Komentari