Zajedno u krevetu GOLI, Ervin Mirjani LIZAO uho (VIDEO +18)

Screenshot

Nije mu trebalo dugo da prijeđe s riječi na djela.

Već danima ukućani Ervina prozivaju, što za izjavljivanje ljubavi Barbari, što za okončavanje “veze” sa Steffani, a na koncu je i on sam priznao kako ima naviku spavati gotovo svaku večer s drugom. Barbara i Steffani natjerale su ga da potvrdi činjenicu kako je ženskaroš i kako mu je jedino stalo da udovolji svojim potrebama. Tako se ugledni menadžer “solarijuma” odjednom pretvorio iz kulturnog i pristojnog dečka u napasnika koji naskače na svaku koju prođe pored njega.

Iako se u svom stilu, ako je to uopće stil, izmotavao i pokušavao okrenuti priču u svoju korist, svaki pokušaj da popravi sliku o sebi pao je u vodu kada je došao u Mirjanine odaje. Nekad kuća u kojoj su obitavali kulturni Vasići, danas je Mirjanin harem. Ona je toplo ugostila Sarajliju skinuvši se do gola nakon čega je napunila kadu i okupala se. Na koncu su zajedno legli goli u krevet, a Ervin joj je demostrirao svoju tehniku zavođenja polizavši joj uho. Upozoravamo, videosnimka Mirjanina kupanja nije primjerena za osobe mlađe od 18 godina. Video možete pogledati OVDJE.

Mirjana je komentirala kako joj je noć s Ervinom bila lijepa samo što je on, kaže, pogriješio kada joj je rekao da je zaljubljen u Barbaru, a potom legao s njom u krevet i demonstrirao joj svoje sposobnosti. Mirjana je u svojoj ispovijesti izgledala dosta snuždeno i razočarano, što bi mogao biti svojevrsni znak da se Mirjana možda zaljubila u Ervina.

>>>Sviđa mu se jedna, a drugu vodi u krevet: Ervin je prava p****! (VIDEO)

>>>Mirjana POTPUNO GOLA pred Ervinom, ON PRIZNAO kako bi spavao s njom (VIDEO +18)

>>>KAKAV SHOW!: Steffani i Ervin prekinuti u ‘akciji’, skoro došlo do tučnjave (VIDEO)


Komentari