Mirjana POTPUNO GOLA pred Ervinom, ON PRIZNAO kako bi spavao s njom (VIDEO +18)

Mirjana ga je pozvala da joj se pridruži u njenim odajama, a najednom se odlučila do gola svući i okupati pred Ervinom.

Kako je ranije izjavio Ivoni i Barbari da bi možda spavao s Mirjanom, Barbara je odlučila natjerati ga da to kaže pred Steffani. Prvo je tvrdio da nije to rekao, ali Barbara je bila dovoljno uvjerljiva i dječjom psihologijom “u oči me gledaj” natjerala ga da bude iskren. Sarajlija je priznao kako bi spavao sa svakom pa tako i sa Mirjanom jer je takav i ne bi mu smetalo što je pod istim krovom sa Steffani i sa Barbarom kojoj je uz mnogo naprezanja priznao da mu se sviđa. Uslijedilo je i pitanje zbog čega je takav, na koje je Ervin odgovorio “Pa naviko sam, šta ću”.

Ervin priznao da bi bio i sa Mirjanom.

Ervin priznao da bi bio i sa Mirjanom. #VelikiBrat

Posted by Veliki Brat on Samstag, 10. Oktober 2015

Nakon žustrih rasprava o Ervinovim seksualnim navikama i potrebama, vrlo prikladno riješenje našla je Mirajana koja ga je pozvala da joj se pridruži u njenim odajama. Tamo su zajedno gledali kako ostali ukućani tračaju Ervina. Mirjana je prvo neko vrijeme sjedila u krilu Ervinu nakon čega se odlučila okupati. Bez imalo srama skinula se do gola i legla u kadu Ervinu iza leđa. Sva sreća ili nesreća pa ovaj nije obraćao previše pozornosti (puno mu je raditi dvije stvari odjednom) jer mu je pažnju odvukao ekran na kojem su ga ogovarali sustanari. Mirjana je pokušavala privući pažnju, ali Ervinov mozak bio je okupiran tračevima. Video koji nije primjeren za uzraste mlađe od 18 godina možete pogledati OVDJE.

U kratkom isječku – Mirjana i Ervin (+18)

GLEDAĆETE VEČERAS U PREGLEDU DANA:

GLEDAĆETE VEČERAS U PREGLEDU DANA:

Posted by Veliki Brat on Sonntag, 11. Oktober 2015

Sarajevski menadžer “solarijuma” u opuštenom razgovoru s Ivonom priznao je kako je spavao s gotovo 500 žena. Iako isprva nije želio priznati jer ga je stid, kazao je kako se radi o broju blizu 500.

Šokantno Ervinovo priznanje.

Šokantno Ervinovo priznanje. #VelikiBrat

Posted by Veliki Brat on Samstag, 10. Oktober 2015

>>>Sviđa mu se jedna, a drugu vodi u krevet: Ervin je prava p****! (VIDEO)

>>>ERVINE KAD SI ZADNJI PUT MJERIO IQ? (VIDEO)

>>>KAKAV SHOW!: Steffani i Ervin prekinuti u ‘akciji’, skoro došlo do tučnjave (VIDEO)


Komentari