VEĆ DUGO TRAŽITE POSAO? Imamo listu poslova koja bi vas mogla zanimati

Pixabay

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. U nastavku provjerite koji se poslovi nude i prijavite se brzom prijavom.

Pliva ima 3 raspisana natječaja za rad u Zagrebu. Traže se: stručnjak za izdavanje elektroničke dokumentacije (m/ž), specijalist za nabavne operacije (m/ž) i viši stručnjak za regulatorne poslove (m/ž). Znanje, stručnost, predani timski rad, znatiželja i suvremene tehnologije – ključ su Plivinog uspjeha. Ako želite surađivati s vrhunskim stručnjacima iz brojnih područja, raditi u inovativnoj i poticajnoj sredini te na najsuvremenijoj opremi i tehnologijama, provjerite natječaje na linku i postanite dio uspješnog Plivinog tima.

Enikon Aerospace d.o.o. zbog širenja poslovanja i dobivanja novih projekata, traži djelatnike za radno mjesto: operater pripreme površine i lakiranja (m/ž) u Zagrebu. Na ovoj ćete poziciji imati iznimno važnu ulogu u cjelokupnom proizvodnom procesu. Bit ćete zaduženi za pripremu i obradu dijelova interijera aviona (brušenjem, kitanjem ili lakiranjem) kako bi se uklonile nepravilnosti te kako bi sve bilo spremno za sljedeću fazu proizvodnje. U svom poslu ćete biti samostalni, a zadatke ćete obavljati sukladno radnim uputama, zahtjevima kupca i zadanim kriterijima kvalitete. Vjerujemo da imate dovoljno motiva za klik i prijavu.

Tifon traži novog člana tima za radno mjesto: gastro prodavač (m/ž), za rad na Jankomiru, u istočnom dijelu Zagreba, u Brezovici ili u Samoboru. Prodaja naftnih derivata i ostale robe iz asortimana prodajnog mjesta, osnovne su zadaće na ovom radnom mjestu. Uvjeti prijave obuhvaćaju SSS (najmanje) – trgovačkog ili ekonomskog smjera, iskustvo na istim ili sličnim poslovima, komunikacijske vještine te poznavanje MS Office alata. Ukoliko ste zainteresirani, prijavite se.

Tvrtka ZIEGLER, proizvođač vatrogasnih vozila i vatrogasne opreme s tradicijom dužom od 125 godina, proširuje svoj tim i zapošljava djelatnike na pozicijama: bravar (m/ž), projektant – kontruktor elektrike (m/ž), projektant – kontruktor mehanike (m/ž). Ovaj poslodavac u Hrvatskoj djeluje od 2000. godine, zapošljava više od 250 djelatnika u dva proizvodna pogona – u Zagrebu i Kutini. Zbog povećanja obujma posla i potreba razvoja tima zapošljava na navedenim pozicijama, pa ukoliko se pronalazite u istima ne propustite prijavu.

Pepco, europski diskontni lanac, zapošljava voditelja trgovine (m/ž) u Zagrebu. Analiza prodajnih rezultata i provođenje mjera za poboljšanje prometa, glavna su zadaća odabrane kandidatkinje ili kandidata za ovo radno mjesto. Ako imate najmanje trogodišnje iskustvo na istoj ili sličnoj poziciji, a volite rad s ljudima, nemate što čekati – klik na brzu prijavu!

LPP, poljski i jedan od najbrže rastućih modnih maloprodajnih trgovačkih lanaca na svijetu, trenutno proširuje svoj tim i zapošljava asistenta u odjelu računovodstva (m/ž). Riječ je o poslodavcu koji je neprestanim ulaganjem u razvoj brzo postao međunarodni lanac s pet vlastitih prepoznatljivih modnih marki – Reserved, Cropp, Sinsay, House i Mohito. Ako želite dodatno „začiniti“ ovaj tim, provjerite uvjete ponuđenog radnog mjesta, za rad u metropoli.

Pevec traži stručnog suradnika za tehničku podršku (m/ž) u Zagrebu. Nemate iskustva, a završili ste srednju školu informatičkog usmjerenja? Uz to ste analitični i imate smisao za rješavanje problema, a organiziranost vam je jača strana? Ako ste na većinu ili na baš svako pitanje odgovorili s „da“, sigurni smo da se upravo vas traži. Provjerite sve uvjete rada na linku i prijavite se u roku.

Globalna hrana d.o.o./McDonald’s zapošljava više djelatnika u brojnim restoranima diljem Zagreba. Ako želite biti dio ovog uspješnog, dinamičnog i brzorastućeg lanca brze prehrane, nema razloga da se ne prijavite. Sve korisne informacije doznat ćete klikom na link.

Workforce Ljudski Potencijali d.o.o., regionalna HR tvrtka koja posluje u zemljama Adriatica, i dnevno surađuje s više od 1 000 klijenata i ima 12 000 djelatnika, trenutno zapošljava u Zagrebu na poziciji: Marketing Specialist for Adriatics region, Slovenian market (m/ž). Ako ste fakultetski obrazovani u području marketinga, menadžmenta ili u srodnim područjima, a imate minimalno dvogodišnje iskustvo i uz to odlično komunicirate na slovenskom jeziku, imate govoto sve potrebne kvalifikacije za ovaj posao. Provjerite sve uvjete i aplicirajte najkasnije do 15.04.

Mlinar d.d., vodeća kompanija u pekarskoj industriji u Hrvatskoj i regiji, traži više izvršitelja na poziciji prodavača (m/). Ako vas veseli svakodnevna komunikacija s kupcima, pazite na detalje, pa vam briga o izloženosti proizvoda neće predstavljati problem, zasigurno ste potencijalni kandidat/kinja za ovo radno mjesto. Sve potrebne detalje oko uvjeta i prijave možete doznati klikom na link.

Ukoliko među ponuđenim poslovima niste pronašli idealni za Vas, provjerite preostalu bogatu ponudu poslova za grad Zagreb na linku, odaberite radno mjesto ‘po svojoj mjeri’ i na vrijeme se prijavite. Sretno.

Vaš posao.hr


Komentari