NIKAKO NE MOŽETE PRONAĆI POSAO? Mi imamo ponudu koja bi vas mogla zanimati

Pixabay

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. U nastavku provjerite koji se poslovi nude i prijavite se brzom prijavom.

Institut IGH d.d., vodeća tvrtka u regiji u području pružanja usluga u građevinarstvu – projektiranja, stručnog nadzora, savjetovanja te ispitivanja, zapošljava na dvije pozicije u Zagrebu. Traže se projektant ekspert (m/ž) i nadzorni inženjer za geodeziju. Provjerite obje radne pozicije na linku. Uz dugogodišnje iskustvo na najvećim projektima u Republici Hrvatskoj, svojom visokostručnom i kvalitetnom ponudom ovaj poslodavac snažno je iskoračio prema inozemnim tržištima te danas posluje na tržištima BiH, Srbije, Kosova, Crne Gore, Albanije, Gruzije, Slovenije, Italije i Rusije. Dovoljno motivacije za klik i prijavu. Sretno!

Magdalena – Klinika za kardiovaskularne bolesti u Krapinskim Toplicama, na odjelima kardiologije i jedinice intenzivnog liječenja, zapošljava medicinsku sestru/tehničara (m/ž). Ponuda uključuje smještaj u Zagrebu i prijevoz do radnog mjesta, mogućnost profesionalnog usavršavanja, ugodno i stimulirajuće radno okruženje. Ako smo vas dovoljno zainteresirali, kliknite na link i na vrijeme se prijavite.

Bipa d.o.o., maloprodajni lanac drogerija koji broji više od 650 djelatnika i preko 100 prodavaonica, trenutno zapošljava na 3 pozicije u Zagrebu. Traže se senior voditelj asortimana (m/ž), voditelj asortimana (m/ž) i prodavač/blagajnik (m/ž).  Provjerite sve na linku i pravovremeno se prijavite. Bipa je brzorastuće poduzeće u ekspanziji čiji su najznačajniji projekti vezani uz modu i ljepotu – Bipa Fashion hr., Bipa Backstage, BC Mag. Zaljubljenici u ‘beauty’ segment, što čekate?

Workforce Ljudski Potencijali d.o.o. ima 11 raspisanih natječaja u Zagrebu, a između ostalih traže se medicinski prodajni predstavnik (m/ž), Senior software engineer for embedded systems (m/f) i poslovni analitičar (m/ž). Ako vas zanima i preostalih 8 pozicija, provjerite ih klikom na link, koji objedinjuje sve ponuđene oglase.

DRACO, firma je dobrih i poštenih ljudi koja broji 20 godina djelovanja postavljajući standarde za hidroizolacijske sustave i ravijajući nove tehnologije i proizvode s naglaskom na kontrolu kvalitete i brigu o okolišu. Trenutno ima raspisan natječaj za inženjera konzultanta (m/ž) u Zagrebu. Odgovornosti na ovom poslu obuhvaćaju aktivno pronalaženje građevinskih projekata u fazi projektiranja ili u fazi gradnje, projektiranje hidroizolacijskih sustava, komunikaciju i stvaranje prisnog odnosa s ključnim partnerima te promoviranje hidroizolacijskih i ostalih sustava firme. Jesmo li vam dovoljno zagolicali maštu te se već vidite na ovom radnom mjestu? Ako je odgovor potvrdan, znate što vam je činiti – klik na brzu prijavu.

AD Plastik d.d., multinacionalna je kompanija s tridesetogodišnjim iskustvom proizvodnje komponenti za automobilsku industriju, a trenutno zapošljava na 4 pozicije u Zagrebu.Traže se, između ostalih, i referent planiranja i otpreme (m/ž) i vozač viličara (m/ž). Riječ je o poslodavcu koji u svojim tvornicama u Hrvatskoj, Rusiji, Srbiji i Mađarskoj zapošljava više od 2900 djelatnika različitih specijalizacija i profila. Želite li se pridružiti ovom dinamičnom timu? Aplicirajte na željeni natječaj.

Stomatološka poliklinika ARENA, vrhunska specijalizirana zdravstvena ustanova iz parodontologije, implantologije, protetike, ortodoncije i oralne kirurgije, poziva sve zainteresirane kandidate da se prijave na natječaj za doktora dentalne medicine (m/ž). Ako imate visoku stručnu spremu (magistar ste struke), 3 godine radnog iskustva i položen stručni ispit, zasigurno ste na tragu da zadovoljite sve uvjete za ovo radno mjesto. Provjerite sve detalje u oglasu i pravovremeno se prijavite.

Tepih centar, tvrtka je koja 20 godina svojim kupcima nudi najveći izbor tepiha, tepisona, staza, PVC podova, a za svoj tim traži računovođu (m/ž) u Zagrebu na Žitnjaku. Koji vas zadaci očekuju na ovoj poziciji? Svakako knjigovodstveno-računovodstveni poslovi, vođenje knjige URA i IRA, blagajničko knjigovodstvo, obračun PDV-a. Ako imate četverogodišnje iskustvo, ne oklijevajte s prijavom.

Unimed Pharma Marketing spol.s.r.o., slovačka farmaceutska kompanija utemeljena 1994., zapošljava na poziciji: Area Sales Manager (m/ž) za rad u regijama diljem Hrvatske. Ako ste fakultetski obrazovani u ovom području, fluentni ste u engleskom, imate vozačku dozvolu B kategorije, provjerite natječaj na linku.

Burger King, drugi najveći lanac fast food restorana u svijetu, zapošljava radnika u restoranu (m/ž) u Zagrebu, točnije u Arena Centru i City Centeru one. Opis posla obuhvaća brigu o gostima i atmosferi  unutar restorana, te brigu o hrani koja se poslužuje. Radnik će raditi na bazičnim poslovima, što uključuje rad na blagajni, obavljanje posla u kuhinji, rad na poslovima čišćenja te slaganje robe. Ako smo vam dali dovoljno motiva za prijavu, kliknite na link.

Ukoliko među ponuđenim poslovima niste pronašli idealni za Vas, provjerite preostalu bogatu ponudu poslova za grad Zagreb na linku, odaberite radno mjesto ‘po svojoj mjeri’ i na vrijeme se prijavite. Sretno.

Vaš posao.hr


Komentari