VJEKOSLAVINI PODSTANARI IZ PAKLA: Uništili stan na Trešnjevci u vlasništvu poznate voditeljice

Foto: Vjekoslava Bach Facebook

Televizijska voditeljica Vjekoslava Bach imala je loše iskustvo s iznajmljivanjem stana. Stan na Trešnjevci od 75 kvadrata podstanari su ostavili u lošem stanju.

Vjekoslava je na Facebooku objavila video u kojem je pokazala kako izgleda stan iz kojeg su se iselili dosadašnji podstanari. Nestala su kuhinjska vrata, ručke na ormaru, a po cijelom stanu je bilo psećeg izmeta. Osim toga, madraci su bili zamrljani krvlju i mokraćom, a ostali su i tragovi šaranja po vratima i zidovima.

“Kada imaš podstanare iz pakla, ovako provodiš vikende. Evo farbamo sve, sve uređujemo. To je ona fina gospođa koja me vrijeđala po Facebooku, ali nema veze. Evo to je ona baš sve očistila tako da moj muž sad sve jadan malja, skupa sa mnom. Ali ovo sam htjela pokazati, vrata su nestala, znači vrata nemamo od kuhinje, jer oni su izgubili vrata. Nijedne ručkice nemamo na ormaru, eto vidite, divota… Ali, ovo je top, znači dijete je pisalo po vratima i ona je to kao očistila, ali tako je prekrasno očistila da su ovo moja vrata”, rekla je Vjekoslava na objavljenoj snimci.

Nabrojala je što su sve uništili u stanu i dodala da želi upozoriti buduće stanodavce. Bivše stanare nazvala je “podstanarima iz pakla”.

“Tako da kad dođe kod nekog živjeti da zna što ga čeka. Nema stvari koje nisu polomili, nema stvari koje nisu ukrali. Dobili su krevet s Dormeo madracima, trebate vidjeti navlaku, vjerojatno je gospođa spavala kad je bila u onim ženskim danima pa sam našla odvratnoće takve da sam morala baciti sve. Evo tako izgleda moj vikend. Čisto ako gospođa poželi živjeti u vašem domu, nađite 101 način da vam ne uđe u kuću jer ćete požaliti. Strašno. Ova vrata su bila nekad nova, sad izgledaju opet kao nova, a imali su odvratne fleke… I tako, to sam vam htjela pokazati malo, kako prolazi naš vikend, sa prekrasnim uspomenama od dva divna mlada bića koja ja zovem podstanari iz pakla”, rekla je Vjekoslava.

Foto: Screenshot

Komentari