U 2021. dočekali smo najpoznatiju hrvatsku bebu, evo koje su još poznate zagrebačke obitelji dobile prinovu

Foto: Instagram

Godinu na izmaku pamtit ćemo po mnogim stvarima, a jedna od njih su zasigurno i bebe koje su stigle u brojne poznate obitelji. Baš kao i u prethodnoj, i u 2021. godini roda je imala pune ruke posla, a koje su se slavne domaće face ove godine po prvi put okušale u ulozi roditelja te kojima su se obitelji proširile za još jednog člana, što ih je u svakom slučaju učinilo najsretnijim ljudima na svijetu, saznajte u nastavku.

Iva Šarić i Bruno Petković

Voditeljica i nogometaš proljetos su dobili svoje prvo zajedničko dijete, sinčića Adriana. Iva Šarić iz braka s Jerkom Lekom ima dva sina, devetogodišnjeg Carlosa i sedmogodišnjeg Leona, a domaći nogometni reprezentativac po prvi je put okusio čari roditeljstva.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli I V A ? (@iva__saric)


Maja Šuput i Nenad Tatarinov

Pjevačica Maja Šuput postala je majka u 42. godini. Sredinom ožujka carskim je rezom na svijet donijela svoje prvo dijete, sinčića Blooma koji je, barem ako je suditi prema broju članaka koji su napisani njemu u čast, bez sumnje najpoznatija hrvatska beba u 2021. godini.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

Korana Gvozdić i Ivan Šarić

Voditeljica i komičar postali su roditelji 13. travnja ove godine kada je na svijet stigao njihov sinčić Oliver.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Korana Gvozdic (@koranagvozdic)

Anja Alavanja Viljevac i Vedran Viljevac

Sredinom travnja u dom poznate voditeljice stigao je treći dječak, mališan Dan kojeg je Anja dobila u braku s ekonomistom i voditeljem Vedranom Viljevcem. Osim mame i tate, braci su se ponajviše veselili Jakov i Ivor, Anjini sinovi iz prethodnog braka.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Anja Alavanja Viljevac (@anja_alavanjaviljevac)

Lana Gojak Bajt i Siniša Bajt

Domaća glumica koja se proslavila ulogom u seriji ‘Ne daj se, Nina’ i suprug Siniša postali su roditelji 1. kolovoza, kada je na svijet došla njihova kćerkica Pina.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Lana Gojak Bajt (@lana_gojak)

Mia i Andrej Kramarić

Domaći nogometaš koji trenutno igra za 1899 Hoffenheim, 30-godišnji Andrej Kramarić krajem kolovoza postao je tata nakon što je njegova supruga Mia u Zagrebu rodila sina kojemu su dali ime Viktor.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Andrej Kramaric (@andrejkramaric)

Leona Paraminski i Tin Komljenović

Zagrebačka glumica koja već godinama živi u Kaliforniji postala je majka u 43. godini. U rujnu je na svijet donijela kćerkicu Liv, i to u istoj bolnici u kojoj je Meghan Markle rodila kćer Lilibet.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Leona Paraminski (@leonaparaminski)

Ivana i Damir Martin

Domaći veslač i supruga Ivana krajem rujna su postali roditelji djevojčice Mare koja je na svijet stigla u Petrovoj bolnici.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Damir Martin (@damir_martin)

Monika i Fran Olujić

Nekadašnja voditeljica i poznati odvjetnik u listopadu su dobili svoje prvo dijete, sina Ivana, pet mjeseci nakon vjenčanja. I dok je mališan Moniki treće dijete, nakon dvojice sinova koje je dobila u prethodnom braku s Marijem Mamićem, zagrebački je odvjetnik rođenjem malenog Ivana u ovoj godini postao tata.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli MONIKA OLUJIĆ (@monikakravic)

Marija Omaljev-Grbić i Miraj Grbić

Glumački par dobio je kćer Billie sredinom listopada. Marija Omaljev-Grbić rodila je u Los Angelesu, baš poput kolegice Leone Paraminski.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Mara Omaljev (@maraomaljev)


Komentari