POSVAĐALI SE VUCO I DINO JELUSIĆ: ‘Kad on bude zvijezda ja ću si odsjeći ku**c koji je veći od ove boce’

Ovoga vikenda gost Podcast Inkubatora bio je pjevač Siniša Vuco. Razgovaralo se mnogim temama, a u nekom trenutku Vuco se dotakao mlađih kolega, konkretno Dine Jelusića.

Vuco je za našeg najpoznatijeg natjecatelja i ujedno prvog pobjednika dječjeg Eurosonga rekao kako nikada neće biti glazbena zvijezda.

“Njegovo pjevanje je fenomenalno. Čak ima i emociju koja bi mogla biti veća, ali mislim da on nije puno inteligentan. On dolazi u emisiju hrvatske dalekovidnice i unaprijed govori ‘Ja nisam baš naučio tekst Dine Dvornika’. Jel on lud? Jeste vi normalni?”, rekao je Vuco u Podcastu.

No tu kritika na osjebujan Vucin način nije stala, te je na voditeljevo pitanje hoće li ga uzeti pod svoje, odgovorio:  “Uzet ću ga pod ku**c. Kad on bude zvijezda ja ću si odsjeći ku**c koji je veći od ove boce i bacit ću ga pasima. Ja sam to rekao i za Zorana Mišića. To su instant proizvodi.” Glazbenik se vidno razljutio prilikom razgovora o Dini, te je promjenio temu.

Reakcija na Vucine riječi, nije izostala kod Jelusića koji mu je odgovorio putem društvenih mreža.

 

“Dakle, Siniša Vuco progovorio o meni. Ovo je zlato. Obavezno poslušati do kraja. Ovo je sve. Uljepšalo mi dan hahahaha. Psihički nestabilni neinteligentni debil koji ako postane zvijezda Vuco si je spreman odrezati pimpeka. Pobjeda!!! Vuco ti si kralj svemira ” napisao je mladi pjevač.

Iz objave je očigledno kako je Dino kritiku primio mirno, te odgovorio u sarkastičnom tonu, a njegovo vjerni obožavatelji i kolege bili su poprilično oštriji u komentarima nazivajući Vucu klaunom, primitivcem, “seljakom”, sramotom itd.

Klingor pobijesnila zbog komentara pratiteljice! Toliko su se sukobile da ju je Lana odlučila blokirati!


Komentari