Celine Dion otkazala je koncert u Zagrebu, no novce od ulaznica ne vraća

U sklopu turneje “Courage World Tour”  u Areni Zagreb, 5. lipnja, trebao je biti održan koncert Celine Dion, no zbog pandemije COVID-19 on je zbog pandemije koronavirusa otkazan, prenosi dnevnik.hr.

“Zbog mjera opreza koje se poduzimaju u svrhu prevencije širenja zaraze korona virusom (COVID-19), odgođeni su prvi mjeseci europskog dijela turneje, u sklopu koje je Celine Dion, 5. lipnja trebala održati koncert u zagrebačkoj Areni. Zagrebački koncert, dio je velike svjetske turneje koja je započela 18. rujna 2019. u Quebecu, a ovom prilikom odgođeno je 28 rasprodanih koncerata u 19 gradova. Pregovori s menadžmentom i zagrebačkom Arenom, oko usklade novog termina su u tijeku te ćemo uskoro objaviti novi datum koncerta”, stoji u službenom priopćenju organizatora.

Svi oni koji su kupili ulaznice moći će s istima na koncert s novim datumom, a sve dodatne informacije bit će objavljene naknadno.

“Veselim se danima kada ćemo ponovno moći dijeliti radost pjevanja i plesa. Zasad su zdravlje i sigurnost svima najvažniji prioritet. Ali jedva čekam da se vratim na pozornicu i budem ponovno sa svima vama” napisala je Celine na svom profilu na Instagramu.


Komentari