Severina poslala dirljivu poruku za Arsena Dedića, a otkrila je i o što joj je komentirao na njezin ‘filmić’

FOTO: Instagram

Na današnji dan prije pet godina napustio nas je jedan od velikana hrvatske glazbe, legendarni Arsen Dedić. Uz njegove su pjesme odrastali brojni Hrvati, a Severina je na svom Instagram profilu otkrila da je i ona jedna od njih.

Povodom godišnjice njegove smrti napisala je dirljivu objavu u kojoj mu je odala počast i izrazila divljenje. Osim toga, pjevačica je otkrila i jednu stvar po kojoj će ga uvijek pamtiti.

“Arsen Dedić je bio faca, svoj, u svom svijetu, s pjesmama koje sam slušala k’o mala… “Dida moj”, “Djevojka za jedan dan”… Imala sam sreću družiti se s njim, bio je nevjerojatno duhovit… Našla sam snimku koja me (pod)sjetila na njega i nasmijala do suza… Hvala ti, Arsene, što si to bio ti. Hvala ti za pjesmu ”Sama na sceni”, ali po ovome ću te pamtiti, po tvom humoru… Kažu da čovjek kad se počne smijati na svoj račun, sve preboli… “

Uz tekst je objavila i video svog nastupa u Splitskom HNK 2018. godine kada je sa svojom publikom podjelila jednu anegdotu s Dedićem. Radilo se o njegovom komentaru na njezinu snimku seksa koja je prije 16 godina procurila u javnost.

“Bilo je situacija u životu kada sam bila baš loše. Ali ima nekih situacija koje su baš bile duhovite, u najgorim situacijama na primjer za jednu ženu. Znate da je izašao onaj, prije sto godina neki moj film, ja sam još uvijek uvjerena da to niko nikad nije gledao. I sad, u tim situacijama, uvijek su ljudi krasni. Uvijek imaju potrebu da nekog zaštite, da nekog vole, da mi pruže podršku, ja sam dobivala tisuće tisuće poziva, SMS-ova, koji su mi ostali u krasnom sjećanju, jedan mi je ostao u najboljem. Naime, nazove me Arsen Dedić, i kaže on meni: “Kolegice, ja sam čuo da vi imate neki film, ali da nema glazbu pa se preporućam”, ispričala je tom prilikom.


Komentari