PJEVAČICA ADELE PRVI PUT POKAZALA DEČKA: Srušila Instagram samo jednim potezom

Foto: Instagram

Planetarno popularna britanska pjevačica, 33-godišnja Adele napravila je sasvim neočekivan potez na društvenim mrežama, te šokirala pratitelje prvom fotografijom svog dečka.

Riječ je o američkom sportskom agentu, 39- godišnjem Rich Paulu koji je osnovao Klutch Sports Group koja predstavlja istaknute igrače poput LeBrona Jamesa, te pojedine igrače NFL-a.

Ljubavni par je navodno već mjesecima u vezi, međutim službene objave nije bilo do trenutka kada je pjevačica objavila fotografiju na Instagramu.

Serije fotografija nastale su na vjenčanju košarkaša Anthonyja Davisa, a pjevačica je bila  pratnja Paulu Richu. Adele nije bila rječita pa je u opis samo stavila srce, ali obožavatelji su bili oduševljeni što se odvažila i otkrila im tko je osvojio njeno srce.

‘Presladak ste par’, ‘napokon’, ‘u šoku sam’, ‘prvi put si pokazala dečka’, samo su neki komentari, a pjevačica je pokrenula pravu lavinu komentara.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Adele (@adele)

Adele je prošle godine ugodno iznenadila i svojom transformacijom i gubitkom kilograma, te otkrila da prakticira novi režim vježbanja i prehrane više od godinu dana.

Fotografija koju je objavila na Instagramu, a na kojoj pozira u maloj crnoj haljini, raspametila je milijune fanova diljem svijeta, a već tada su mnogi postavljali pitanje je li povod njenom izgledu možda novi muškarac u životu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Adele (@adele)

 


Komentari