NOVA LJUBAV: Nakon prekida s Mojmirom Pastorčić sportski novinar našao utjehu u zagrljaju mlade redateljice

Foto: Screenshot

Sportski novinar Marko Vargek našao je novu ljubav. Nakon prekida petogodišnje veze s voditeljicom i urednicom Mojmirom Pastorčić našao je utjehu u zagrljaju redateljice Arije Rizvić.

Novi par je u šetnju metropolom izmamilo lijepo vrijeme. Prošetali su se ulicama s kavom za van, a razmijenili su i nekoliko poljubaca. Da su par potvrdili su i službeno.

“Dejtamo već neko vrijeme, upoznala nas je zajednička prijateljica. Arija je super”, ispričao je Vargek za Story. Vijest je potvrdila i Arija.

Sportskog novinara i redateljicu koja je odnijela pobjedu u showu “Zvijezde pjevaju” spojila je zajednička prijateljica koja je mislila da bi mogli biti odličan par. Vargek je prošle godine prekinuo petogodišnju vezu s kolegicom s RTL-a, Mojmirom Pastorčić. O njihovoj se vezi pričalo od 2015. godine, a prvi prekid imali su tri godine kasnije. Nakon obnove veze ipak su ju odlučili prekinuti zauvijek u svibnju prošle godine. Nastavili su odnos kao radne kolege.

Arija Rizvić diplomirala je režiju na Akademiji dramskih umjetnosti. Trenutno radi na komadu “Da sam ptica”, u kojem glume Daria Lorenci Flatz i Tarik Filipović. Predstava govori o posljedicama izbjeglištva, a premijeru će imati 16. travnja u Hrvatskom glazbenom zavodu. Osvojila je prvo mjesto u showu “Zvijezde pjevaju” prošle godine, a partner joj je bio Marko Kutlić. Okušala se i glumi u seriji “Drugo ime ljubavi”.


Komentari