MAJA ŠUPUT OBJAVILA PRVU FOTKU SINA: ‘Ovo je čarobni trenutak koji ću pamtiti zauvijek’

Foto: Maja Šuput Instagram

Maja Šuput podijelila je prvu fotografiju novorođenog sina na Instagramu. Pjevačica je u srijedu u 41. godini rodila svoje prvo dijete u Petrovoj bolnici.

“Ovaj mali stisak njegove ruke od prve sekunde je najčarobniji trenutak koji ću pamtiti i čuvati do zauvijek. Moja najveća ljubav, moj život, moje sve”, napisala je Maja uz fotografiju novorođenčeta koje ju drži za prst.

Foto: Maja Šuput Instagram

Ispod fotografije su se odmah zaredale čestitke, a pjevačica još nije otkrila kako su ona i suprug Nenad nazvali sina, iako su najavili da će mu dati strano ime.

“Jednostavno me domaće ne interesira. Uz Šuput ne ide ništa, ali uz Tatarinov ide sve tako da ćemo uz njegovo razvaliti neko moćno ime. A ne kad dođemo negdje i moj muž onako kaže Nenad. Pa zašto? Tako lijep čovjek s takvim imenom. Smatram da s imenom obilježiš to djetetovo neko razdoblje, tinejdžersko, školsko kad te klinci maltretiraju i više to nije kao nekada. Sad klinci više nisu normalni, tuku se. Zamisli da dam djetetu neko ime da ga uvalim u probleme pa da mi cijeli život govori: ‘Jesi li morala?”. otkrila je svojedobno.

Ipak, o imenu se još nije htjela izjasniti.

“”Neću vam reći! Uništili ste me s tim prilogom oko imena… Ja sam samo rekla da ne znam, na kraju je nastala fama. Ime će biti, kako sam rekla, strano i nema ga nitko. Osim ako se, kad ugledam dijete, odlučim za nešto drugo, ali zasad je to tako, a vidjet ćemo kad se rodi, možda me i preokrene neki hormon”, otkrila je pjevačica za IN Magazin.


Komentari