LEGENDARNI MIŠO KOVAČ BOŽIĆ ĆE PROVESTI S OBITELJI: Prebolio koronu pa ga otpustili iz bolnice

Foto: Instagram

Legenda domaće glazbene scene, Mate Mišo Kovač (80) provesti će Božić u društvu obitelji. Naime, dobre vijesti stižu iz splitske bolnice na Firulama, pjevač je uspješno prebolio koronavirus pa je otpušten, doznaje Slobodna Dalmacija.

Kovač se trenutno nalazi u iznajmljenom stanu u Strožancu sa suprugom Lidijom gdje boravi već nekoliko mjeseci. Podsjetimo, glazbenik je u bolnici treći put u malo vremena završio sredinom prosinca jer mu se zdravstveno stanje pogoršalo nakon što je bio pozitivan na koronavirus.

Bio je i priključen na kisik ali ga je prestao primati jer je samostalno počeo disati. Mišo je u bolnicu bio primljen s povišenom temperaturom, a koronom su se zarazile i njegova supruga Lidija i kći Ivana. Nedugo prije što se zarazio koronom također je bio smješten na odjel pulmologije KBC-a Split, gdje je primljen s dijagnozom suspektne upale pluća, da bi se ustanovilo kako se ipak ne radi o upali pluća pa je nakon terapije antibioticima bio pušten kući.

Inače, Kovač je nedavno sa Sašom Antićem snimio spot za prepjev svoje pjesme ‘Ja ne mogu drugo nego da je ljubim’ koja u novoj varijanti nosi naziv ‘Ja ne mogu drugo nego da ga volin’ i posvećena je njegovom omiljenom klubu Hajduku.

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

 

Komentari