‘HODAM KAO RANJENI PINGVIN’ Korana Gvozdić pokazala trudnički trbuščić i do suza nasmijala pratitelje

Foto: Korana Gvozdić Instagram

Korana Gvozdić pokazala je poveći trudnički trbuščić. Sa zaručnikom Ivanom Šarićem očekuje svoje prvo dijete, a trenutke slatkog iščekivanja podijelila je na Instagramu.

“Izgledam kao medo, a hodam kao ranjeni pingvin”, našalila se Korana na svoj račun u objavi na Instagramu. Na fotografija pozira nasmijana gledajući kroz prozor, a ispod raskopčanog krznenog kaputa pokazala je trudnički trbuščić.

Od pratitelja je dobila brojne komplimente. “Zgodni medo”, “Mamita”, “Preslatka”, “Najljepša žena od svih koje sam ikad vidjela”, “Hahahha ranjeni pingvin! A zapravo izgledaš predivno!“, napisali su joj.

Korana je vijest o trudnoći objavila početkom veljače. “Imam sve na svijetu. Nas troje”, napisala je Korana u upisu objave. Objavila je fotografiju na kojoj se drži za ruke s Ivanom, a bijelom haljinom istaknula je trudnički trbuščić. Istu fotografiju objavio je i Ivan, koji je u opisu jednostavno napisao “+1”.

Ivan Šarić i Korana u vezi su već osam godina. Zaručili su se 2016. godine za vrijeme odmora na grčkom otoku Zakintosu. Ivan je nedavno otkrio da ga je Korana uspjela osvojiti moralnim vrijednostima, iako imaju potpuno različite ukuse.

“Jako je dobra. Prilično smo različiti kada je o odrastanju riječ, ukusu za filmove, ali svjetonazori i moralne vrijednosti su nam jednaki. To je jako važno da bi veza funkcionirala. Nema veze što ne razumije ‘Zvjezdane staze’ ili ne čita Marvelove stripove koje obožavam. Sa mnom je posljednjih pet godina bila na premijerama svih filmova o superherojima. Jednostavno me oduševljava. Čista je duša i energija”, ispričao je za Story.


Komentari