(FOTO) Zavirite u novu bowling oazu u samom središtu Zagreba

FOTO: Press

U Bowling centru Zagreb nalazi se osam novouređenih staza koje će privući zaljubljenike u kuglanje, ali i sve one koji su željni dobrog provoda i nezaboravne zabave 

Nekadašnja Importanne galerija, a danas Galleria business centar, početkom prosinca predstavila se novim interijerom, makeoverom koji je donju etažu centra pretvorio u gastro, poslovni i zabavni centar. Upravo je zabavni dio ove priče, novost, koji će i stanarima samog centra Zagreba omogućiti da uživaju u dobroj zabavi.

Naime uz Centro restoran, otvoren je Bowling centar Zagreb, koji bi trebao probuditi zagrebačku bowling scenu, ali i svima onima koji do sada nisu imali priliku približiti ovaj zabavan i dinamičan sport.

FOTO: Press
FOTO: Press

Na etaži -1 Galleria business centra smjestila se bowling oaza s osam novouređenih staza koje će svim posjetiteljima omogućiti odlične provode, ali i mogućnost da kroz neformalna natjecateljska druženja nadograđuju svoje znanje o bowlingu. Prekrasno uređen interijer, svrstava Bowling centar Zagreb u središte zabave u samom srcu zagrebačke metropole.

FOTO: Press
FOTO: Press

Bowling centar Zagreb, pogodan je i za organizaciju rođendanskih proslava, sve popularnijih team buildingadruženja u kojima ste spremni pokazati svoj natjecateljski karakter. Uz razna pića i hranu karakteristična za bowling, nema sumnje da će ovaj centar provlačiti ne samo zaljubljenike u ovaj zanimljiv sport već i one kojima je do sada nedostajao ovakav način i mogućnost zabave.

FOTO: Press
FOTO: Press

Zato ako ste spremni pokazati da je bowling sport u kojem možete dominirati, u Bowling centru Zagreb pokažite svoje umijeće i uz svoje društvo provoditi nezaboravne trenutke stalno postavljajući nove rekorde u broju srušenih čunjeva.

FOTO: Press
FOTO: Press


Komentari