(FOTO) ‘OSTAVIMO VEĆI NERED NEGO KAD SE BOYSI I TORCIDA NAĐU NA JANJČU’ Anja Alavanja Viljevac pokazala kako izgleda izlazak sa šestomjesečnom bebom

Foto: Instagram

Voditeljica Anja Alavanja Viljevac u travnju ove godine rodila je trećeg sina, prvo zajedničko dijete koje je dobila sa suprugom, nogometnim trenerom Vedranom Viljevcem. Ponosni roditelji mališanu su nadjenuli ime Dan, a o dogodovštinama s dječakom 38-godišnjakinja nerijetko izvještava i putem svog Instagram profila. Tako se sada pohvalila kako uživaju u posljednjoj kavi u kratkim rukavima, a da ispijanje omiljenog crnog napitka sa šestomjesečnom bebom zna biti pravi izazov, priznala je i sama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anja Alavanja Viljevac (@anja_alavanjaviljevac)

˝Posljednja kava u Dalmaciji u kratkim rukavima, i u miru. U krilu mi je hobotnica s osam krakova, a sjedamo metar od stola, jer leti kava, leti boca, leti pepeljara. Ostavimo veći nered nego kad se Boysi i Torcida nađu na Janjču˝, duhovito je Anja opisala prizor s mališanom koji joj veselo sjedi u krilu dok ona pokušava popiti kavu.

Inače, iako mu je tek šest mjeseci, maleni Dan već je pravi putnik. Tako je, između ostalog, pravio društvo mami i tati i na putovanju kroz Italiju kamo su se uputili krajem rujna nakon tajnog vjenčanja. Podsjećamo, vezu s Vedranom voditeljica je započela nakon razvoda od glazbenika Željka Romca s kojim ima dva sina, 6-godišnjeg Ivora i 9-godišnjeg Jakova.


Komentari