Ova godina je savršena za odlazak u kino: Evo i zašto

Kino/Facebook

Dumbo, Aladding i Kralj Lavova samo su neki od filmova koji će izaći iz kreativnih filmskih tvornica i doći u naše kino dvorane i multiplekse. Ova godina vrvit će dobro poznatim klasicima iz 90-ih godina, ali i ranije. Također, za mlade generacije, tu su nastavci nekih od najpopularnijih animiranih filmova.

The Lego Movie 2: The Second Part

Prošlo je “samo” pet godina od izlaska prvog nastavka LEGO filma, a u ovom će se nastavku Emmet, Lucy i Batman sukobiti protiv osvajača iz svemira koji prijete da će uništiti svijet. Ovaj obiteljski film je za sve one koji su proveli nebrojne sati igrajući se s lego kockama i one koji to još uvijek rade.

Kako istrenirati svojeg zmaja: Skriveni svijet

Treći nastavak popularnog animiranog filma smiještenog u svijetu vikinga i zmajeva. Kroz prethodna dva nastavka mogli smo vidjeti kako se odnos zmajeva i ljudi izgrađuje, a vjerujemo kako će i u ovom nastavku viking Štucko i zmaj Noćni bijes ponovo sve spasiti.

Dumbo

Leteći slonić ponovno doljeće u kino dvorane, i to 80 godina nakon prvog poleta. U ovoj verziji, koju režira tim Burton, očekuje nas puno akcije, ali i poznate glazbene numere zbog kojih smo se zaljubili u animirani film. U filmu glume Colin Farrell, Michael Keaton, Danny DeVito, Eva Green i Alan Arkin.

Pokemon: Detective Pikachu

Japanski Mickey Mouse, poznatiji kao Pikachu, nakon 20 godina postojanja dobiva svoje pravo filmsko uskrsnuće. Najavu koju su korisnici pogledali 50 milijuna puta u njima je izazvala pomiješane emocije. Jeste li ikada mogli zamisliti da će Ryan Reynolds posuditi glas ovom električnom mišu? Mi zasigurno nismo, ali prema najavi to dobro zvuči.

Aladdin

Disney nastavlja s oživljavanjem svojih filmskih klasika, a ovaj put to će doživjeti film o simpatičnom lopovu iz Agrabe kojeg režira Guy Ritchi. Ne zna se mnogo toga o filmu, ali iz najave se može zaključti kako nas očekuje dobro poznata priča u koju smo se zaljubili kao klinci.

Toy Story 4

Četvrti nastavak u franšizi filmova “Priča o igračkama” ima burnu priči svojeg nastanka. Animirani film je nastao u tajnosti, a datumi izlaska su se pomicali zbog odlaska Johna Lassetera. Film je u rukama Josha Cooleyja, a prema najavi čeka nas još jedan izvrstan nastavak.

Kralj Lavova

Ovaj film će teško nadmašiti orginalni animirani film prema kojem je nastao. Simba, Pumba, Timon i Nala vraćaju se u kino dvorane ovo ljeto, a prema najavi film će ozgledati dobro. Zanima nas hoćemo li čuti sve pjesme zbog kojih nam je animirani film bio tako drag.

Snježno kraljevstvo 2

Odmah vas upozoravamo, pripremite živce za drugi nastavak. Pretpostavljamo kako će Disney ponovno skladati neku zaraznu pjesmu koja će se posvuda vrtiti dok nam se ne zavrti u glavi. Nije mnogo toga poznato o novom nastavu, ali se šuška kako Elsa, Anna, Kristoff i Olaf odlaze duboko u začaranu šumu kako bi otkrili tajne svojeg kraljevstva.


Komentari