TB make UP studio: Nova beauty oaza u centru Zagreba

Etablirana make up artistica i Neyes brows edukatorica Tajana Bikić otvorila je vrata svog novog TB make UP beauty studija u Masarykovoj 18.

U ugodnom društvu i uz čašu šampanjca u petak na popodnevnom Ladies TB make UP brunchu uživale su mnoge poznate zagrebačke ljepotice i dugogodišnje klijentice poput Semente Rajhard, Ane Radišić, Lucije Lugomer i Lee Mijatović, beauty blogerice i influencerice te urednice lifestyle i beauty magazina i portala.

Tajana Bikić ponosna je vlasnica certifikata MUA PRO II, prestižne škole šminkanja JL Style Beauty Academy, koji je jamstvo da će ljepota svake žene na najbolji mogući način doći do izražaja.

“Svoju strast za uređivanjem drugih, kao i potrebu za kreativnim izražavanjem otkrila sam još kao djevojčica. Ljepota i kreativnost odlično se slažu i nadopunjuju, a ja sam pronašla svoju formulu kako to dvoje spojiti u životni poziv koji me u potpunosti ispunjava. Godinama sam radila s mnogim medijski eksponiranim ženama, no tek nakon otvaranja svog prvog studija u Zaprešiću prije pet godina uvidjela sam koliki je interes za moj rad kod ljepšeg spola, ali i muškaraca koje ne možemo vidjeti na malim ekranima i u časopisima. To mi je bio glavni poticaj da otvorim studio i u središtu Zagreba”, izjavila je Tajana Bikić, vlasnica TB make UP studija.

Tajaninim spretnim rukama i istančanom ukusu do sada su se prepustile mnoge poznate dame za potrebe snimanja, fotografiranja i prije javnih nastupa. Njezino make up umijeće gledamo na licima Semente Rajhard, Ane Radišić, Lee Mijatović i Lucije Lugomer, koje se prije svakog snimanja i javnog događanja prepuštaju stručnom timu TB make Upa. Ovaj beauty studio ubrzo će postati omiljeno mjesto ne samo ljubiteljica profesionalnog make upa, već i svih onih žena koje vole imati lijepo uređene obrve. Osim što uokviruju lice, pravilno oblikovane obrve naglašavaju prirodnu ljepotu žene. Voditeljica Ana Radišić, kao i glazbenice Lea Mijatović i Sementa Rajhard oblikovanje obrva prepuštaju jedino Tajani i vjerne su Neyes brows tretmanu na koji redovito odlaze ne samo prije javnih nastupa, već i za privatne potrebe. Riječ je o tretmanu koji savršeno definira prirodnu ljepotu obrva, a namijenjen je svim osobama koje imaju neposlušne, asimetrične i „neuredne“ obrve.

TB make Up jedan je od rijetkih studija u Zagrebu koji svojim klijenticama nudi Microblading tretman iscrtavanja obrva, čiji rezultat je toliko prirodan da je razlika između obične i nacrtane obrve gotovo nevidljiva. Prednost ovog tretmana je što se obrve ne mogu izbrisati u doticaju s vodom i odstranjivačima šminke kao u slučaju klasičnog make upa. Osim toga, dame svoje oči dodatno mogu naglasiti i ugradnjom ekstenzija trepavica.


Komentari