ODABRALI NAŠI SUGRAĐANI! Najbolje mesnice u Zagrebu: Ovdje se nude svježi, domaći komadi mesa

Ukoliko ne spadate u skupinu sretnika koji imaju vlastiti izvor za opskrbu kvalitetnim, domaćim mesom tada sasvim sigurno vrijedi posegnuti za ponudom u zagrebačkim mesnicama.

Upitali smo zato nekolicinu naših sugrađana u koje mesnice najradije zalaze.

“Ako poželite dobru kobasu, ili hrenovke s onim starim prepoznatljivim okusom, generalno svo suho meso preporučam da se zaputite u neku od mesnica Igomat”, savjetuje jedna naša sugrađanka.

S ponudom mesa u mesnici Gašo na Laništu, osobito onoga za roštilj zadovoljan je Domagoj. “Ćevapi su im najbolji u gradu. Meso uvijek svježe, oduševljen sam i rado tamo navraćam”, kaže Domagoj.

Po dobro meso umirovljenica Blaženka odlazi u Kudelić. “Ako moram kupovati u mesnici onda idem u Kudelić za mene bolja mesnica u Zagrebu ne postoji. Svježe, raznolika ponuda, svinjetina im je vrhunska”, smatra naša sugovornica.

Da je ponuda raznolika i u Ravliću poručuje pak Andrija, a na popis dobrih mesnica naši sugrađani ubrajaju i Žumberčanku.

Ako ste u potrazi za dobrom junetinom, i to onom domaćom zaputite se u Meat the King, a zanimljiva ponuda mesa krije se i u mesnici Santoku gdje mèđu ostalim valja probati ručno marinirano meso. Ako ste pak voljni uživati u mesu crne slavonske svinje Meat the King biti će idealan izbor.

I na koncu na popis mesnica koje vrijedi posjetiti uvrstite Mes Eko.

Ovo su najbolji zagrebački restorani prema ocjenama tisuća posjetitelja

Komentari