Vanna objavila novu pjesmu i otkrila novi zanimljiv detalj o svojoj karijeri: ‘Prvi put to radi sama’

Foto: YouTube

Otkada se pojavila na glazbenoj sceni Vanna je praktički navikla svoju publiku da njene pjesme postaju veliki hitovi kojima vrijeme ne može ništa. Bilo da ih piše sama ili njeni kolege autori, Vanna svojim vokalom i interpretacijom svaku pjesmu dodatno oplemeni.

Pjevačica je sada objavila novu pjesmu zvanu Navika, a posebno će razveseliti fanove koji ju najviše vole u pjesmama brzog tempa. Za produkciju je zaslužan Vannin dugogodišnji suradnik Goran Kovačić Gorki, a glazbu i stihove napisala je sama nastavljajući uspješni kantautorski rad koji je započeo u vrijeme grupe ET.

Nove suradnje

Vanna je imala i bljeskove tijekom samostalne karijere, da bi svoj potpuni procvat doživjela zadnjih nekoliko godina kroz pjesme Izmiješane boje, Najbolji ljudi, U tebi, Kad smo se voljeli, Loš trenutak, Pjesma o tebi, Želja, Kriva nota i možda najveći hit Puna memorija, po kojemu je nazvana i koncertna turneja iz 2022. godine čiji je vrhunac bio veliki koncert u zagrebačkoj Areni.

Na tom je koncertnom spektaklu Vanna započela suradnju s koreografkinjom Virnom Hošnjak i plesnim studiom Korak koje je novi singl inspirirao da osmisle koreografiju za novi videospot sniman pod redateljskom palicom Tine Kadoić iz Motion Media Company u Centru za kulturu Čakovec, a o atmosferi sa snimanja Vanna kaže sljedeće.

Vanna poslala poruku mladim kolegama: ‘Uvijek mogu pitati za savjet, ali ne žele’


Po prvi put sve sama

“Oduševila me kreativna energija ovih mladih ljudi koji su svim srcem pristupili stvaranju spota pa je cijeli dan snimanja prošao u trenu uz zafrkanciju i ples, a njihovi pozitivni komentari na pjesmu dodatni su mi motiv za sve što je do kraja godine preda mnom, a ima uistinu puno toga. Cijelo ljeto smo puno svirali, zabavljali publiku od juga do sjevera Hrvatske i regije, a gledajući kalendar svojih nadolazećih obaveza, ne vidim puno vremena za odmor što me veseli”, rekla je Vanna.

Objavu novog studijskog albuma u izdanju Croatia Recordsa Vanna planira do kraja ove godine, a njegova posebnost je i u tome da će po prvi puta sama Vanna biti autorica svih skladbi.


Komentari