Vanna poslala poruku mladim kolegama: ‘Uvijek mogu pitati za savjet, ali ne žele’

Foto: Vedran Peteh / CROPIX

Poznatoj pjevačici Ivani Vrdoljak Vanni cvjeta u ljubavi ali i u karijeri. Trenutno je u studiju gdje snima pjesme punom parom, a novi album trebao bi izaći na jesen.

“Vjerujem da će se svidjeti mojim obožavateljima. Volim provoditi vrijeme u studiju, to mi je zapravo najdraži odmor. Suština kreativnosti se ipak najbolje tamo vidi. Tu dajem svoj maksimum. Volim tu tišinu i biranje pjesama koje će završiti na albumu. Uzbudljivo mi je razmišljati hoće li publika voljeti te pjesme koliko ih volim i ja”, ispričala je pjevačica za 24 sata.

Danijela Martinović podijelila sretnu vijest: ‘To je to, dobrodošla, ja sam najsretnija osoba na svijetu’

Vanna će i ove godine biti u žiriju showa ”The Voice”, čija će četvrta sezona početi s emitiranjem u studenom. Nedavno se s kolegama družila na jednoj vrtnoj zabavi, a kroz smijeh je komentirala mlađe kolege.

“Svakom kolegi želim da se afirmira u onome što radi iskreno. Mlađi kolege nek’ se trude i uče, ako trebaju savjet uvijek mogu pitati, ali ne žele”, našalila se pjevačica.

Foto: Damir Krajac/CROPIX

Osim u karijeri, ponosi se i svojim obiteljskim životom. U travnju je sa suprugom Andrijom proslavila 25. godišnjicu braka. Svojedobno je rekla kako je tajna njihova skladnog odnosa u ljubavi, a ne u trudu.

“Mislim da je uvijek ključno da se ljudi vole. To je recimo preduvjet. Bilo bi idealno da je zabavno i lijepo samo od sebe, a ja imam sreću da mi tako i je”, rekla je Vanna.

(VIDEO) MOŽE LI BEZOBRAZNIJE? Lana Jurčević snimila sramotni komentar žene: Odmjerila ju od glave od pete pa bez srama izrekla ove riječi

Pjevačica je ranije ispričala koliko je truda uložila u odgoj sina i kćeri. Zahvaljujući njima, stalno je u skladu je s trendovima. Jedino tako, kako je istaknula, zna živjeti.

“Želim vam zapravo reći da je od one situacije kad probdijete noć u strepnji zbog temperature do situacije kad shvatite da rečenica: ‘Vjeruj mi, mama, znam što radim’, prijeđen dug i izrazito kompleksan put koji vrijedi svake sekunde uložene ljubavi, truda, žrtve i svega ostalog”, objasnila je.


Komentari