Lana Jurčević objavila video nakon kojeg se emotivno slomila! ‘Jako teško i tužno’, poručili joj!

Photo: Borna Filic/PIXSELL

Nakon što je nedavno izazvala salvu pozitivnih reakcija svojim iskrenim priznanjem da ima celulit, Lana Jurčević je otišla korak dalje u otkrivanju intime brojnim obožavateljima na svom Instagram profilu. Tako je sada prilikom posjeta svojoj baki u staračkom domu snimila video u kojem je pokazala ne samo svoju baku, nego i to koliko ju boli što je njezina voljena baka sama, stara, bolesna i prikovana uz krevet.

Podsjetimo, Lana je prije koji mjesec već izrazila bol zbog toga što ne može doći do bake jer su vladale stroge mjere opreza zbog koronavirusa, a sada kada ju je napokon vidjela, uz sreću je ipak osjetila i stanovitu tugu. Ovo sve dobro možemo vidjeti iz nekoliko Instagram Storyja koje je objavila nakon posjeta baki, kao i iz jedne klasične Instagram objave uz koju je napisala: ‘Živimo samo jednom. Dajte sve od sebe i radite prave stvari. Budite ljubazni. Činite dobre stvari. Neka vas ljudi pamte zbog vaših djela – zbog onoga što ste učinili, a ne po onome što ste rekli da ćete učiniti. Moja bakica. Jebemti starost. Uh.’

U Instagram Storyjima koje možete vidjeti ispod, govorila je baki kako je lijepa, no u trenutku kada ju je primila za ruku, doživjela je potpun emotivni slom.

Instagram Story
Instagram Story
Instagram Story
Instagram Story

Zatim je uslijedila klasična Instagram objava koju možete vidjeti ispod, a nakon koje su Lanini obožavatelji, pjevačicu obasuli silnim komentarima.

Većina je Laninih obožavatelja u komentarima ostavila emotikon srca, dok su ju ostali utješili riječima poput:

‘Starost nije teret, muka, starost je iskustvo, ljubav, dobrota’, ‘Ali bila je i mladost…sve je zivot???’, ‘?ja se bojim svoje starosti,kako zivimo puni stresa..??baka je svijesna svega sigurno u dubini svoje duse❤️❤️bake sve osijete??❤❤’, ‘Svjesna je baka da ima tako dobru unuku osjeti ona to bez obzira na sve ❤️’, ‘Potpuno saglasna sa Vama, jako teško i tužno’, ‘Bakice su druge mame❤️❤️❤️ znam da ti je baka dragocjena ko i svima nama❤️’, ‘Starost je privilegija odabranih ❤️’ i ‘Omg baka ?❤ Hugni ju i za mamu Ljubicu … ?’.

Uber je bijesan na svojeg vozača: ‘Strogo osuđujemo njegovo ponašanje prema poznatoj glumici’


Komentari