Izvor blizak kraljevskom paru otkrio tužne vijesti: ‘Princezin kalendar je prazan, evo što to znači’

Kate Middleton (Foto: Guliver)

Prema tvrdnjama izvora bliskih kraljevskoj obitelji, postoji velika mogućnost da se Kate Middleton neće pojavljivati niti obavljati bilo kakve kraljevske dužnosti sve do kraja ove godine.

Kate nije viđena u javnosti još od prošlog Božića. U siječnju je imala operaciju abdomena, a u veljači je rečeno da bi se njezin povratak u javnost mogao očekivati početkom svibnja, nakon što prođe princezin oporavak.

Međutim, 22. ožujka je na službenom instagram profilu objavljena emotivna videosnimka u kojoj je princeza od Walesa otkrila da boluje od raka i da se već podvrgnula preventivnoj kemoterapiji. Ovo je saznanje šokiralo cijelu javnost. Otada se Kate posvetila svom zdravlju i liječenju.

Kate Middleton (Foto: Guliverimage)

Prazan kalendar

U međuvremenu, brojne oči uprte u kraljevski dvor iščekujući bilo kakve informacije vezano za princezino zdravstveno stanje, ali iste ne dolaze. Ipak, se povremeno u britanskim medijima pojave neka nagađanja ili informacije, ali one uglavnom predviđaju da se Kate neće pojaviti u javnosti u nekom skorijem razdoblju.

Tako je nedavno izvor blizak palači izjavio je za Daily Beast kako je Katein kalendar s obvezama za ovu godinu u potpunosti prazan: “Djelatnici palače koji su uključeni u planiranje moraju znati točan raspored  o obvezama i događanjima mjesecima unaprijed. Meni je rečeno da je Katein ovogodišnji dnevnik prazan i da nema ništa isplanirano. Postoji mogućnost da se uopće neće pojavljivati u javnosti ostatak godine”, tvrdi Katein i Williamov prijatelj.

Rekao je i kako se princeza posvetila liječenju i da izbjegava bilo kakav stres: “Ključna stvar za nju sada je izbjegavanje bilo kakve vrste stresa ili tjeskobe i jednostavno se nastaviti brinuti za sebe”.


Procurili mračni detalji o Kate Middleton: Spominju se prijetnje vezane uz princezinu bolest

William će se više posvetiti obitelji

Dodao je i kako će se obitelj po završetku školske godine povući u svoju ladanjsku kuću na imanju Sandringham.

Nadalje, pretpostavlja se da će William posvetiti još više vremena svojoj obitelji tijekom sljedećih šest tjedana budući da je neočekivano dobio slobodno vrijeme nakon što je kraljevska obitelj poručila da će se povući s nekih obveza kako bi izbjegli ometanje prijevremenih općih izbora u Ujedinjenom Kraljevstvu raspisanih ovaj tjedan, a koji će se održati 4. srpnja, piše Daily Beast.

Iskrena Bojana Gregorić mnogima se zamjerila objavom: ‘Fakat, sram vas bilo, dosadni ste’


Komentari