Iskrena Bojana Gregorić mnogima se zamjerila objavom: ‘Fakat, sram vas bilo, dosadni ste’

Bojana Gregorić Vejzović (Foto: Davor Pongračić / CROPIX)

Jučer je diljem Hrvatske održana norijada, a tradicionalno, najveći party bio je u Zagrebu gdje je zbog proslave maturanata u jednom trenutku bio i blokiran dio grada.

I dok su jedni slavili sa srednjoškolcima, drugi su se pak požalili na izvanrednu situaciju u gradu zbog koje je došlo do gužvi u prometu i blokada pojedinih ulica.

No, nisu se svima svidjele kritike na račun maturanata. Naime, 52-godišnja zagrebačka glumica Bojana Gregorić Vejzović putem Instagrama je poslala znakovitu poruku podrške mladim srednjoškolcima.

Bojana je stala u obranu maturanata (Foto: Instagram)

“Ma starkelje fakat vas sram”

“Norijada. Dan kada mladost slavi završetak srednje škole. Ulaze u novo razdoblje svojeg života. Jedan dan u godini kada je za njih, i zbog njih promet preusmjeren na dva sata”, započela je glumica uz snimku iz tramvaja u kojem maturanti veselo slave.

“Izlazeći s parkinga u rikverc osoba je udarila dvije djevojke!?!?! Jedan dan u godini. Odrasli su nervozni, žale se, jamraju.. ‘Mladost OK ali’. Ma starkelje fakat sram nas/vas bilo! Dosadni ste namćori! Nema ‘ali’ bar jedan dan u godini”, poručila je Bojana koja i sama ove godine ima maturanta u kući.

Naime, njezin 18-godišnji sin Raul je ovogodišnji maturant, a glumica je nedavno na svom Instagram profilu pokazala njegovu majicu za norijadu na kojoj je pisalo ‘Lepi Rašo’.


 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Bojana Gregorić Vejzović (@bojana.g.v)

Poznata glumica zbog norijade pukla na živce: ‘Blokirala sam komentare jer me ne zanimaju’

Nisu svi oduševljeni norijadom

“Ljudi moji mi smo došli do norijade, zadnjeg dana srednje škole! Kaže mi sin ‘ma…cure iz razreda su smišljale natpise za majice, meni je to.’ A meni sine nije! Veselite se, čuvajte se i pazite kaj radite divni mladi ljudi”, napisala je tada kazališna, televizijska i filmska glumica pored fotografije sina.

Inače, za razliku od Bojane, njezina kolegica Marijana Mikulić ne dijeli jednako uzbuđenje glede norijade. Ona se pak putem Instagrama požalila kako je zbog iste zakasnila po sina u vrtić, a u podužoj objavi je pojasnila kako podržava mladost, ali i da “mora postojati način da se trči, hoda, slavi bez da se svima izvan toga onemogući normalan život”.


Komentari