Ella i Charles na sudu: Njegov pogled u fotografa sve je rekao

Charles Pearce i odvjetnica (Foto: Goran Sebelic / CROPIX)

Domaća influencerica, 33-godišnja Ella Dvornik i još uvijek zakoniti suprug, 13 godina stariji Britanac Charles Pearce stigli su na još jedno ročište na Općinskom sudu u Puli. Dvojac posljednjih mjeseci ne prestaje puniti medijske stupce detaljima ‘najpraćenijeg razvoda u Hrvata’, pa ni ovaj put nisu prošli nezamijećeno.

Ella Dvornik s odvjetnikom (Foto: Goran Sebelic / CROPIX)

Ella i Charles na sud su stigli u pratnji svojih odvjetnika, a baš kao i prethodni put, kći kralja funka Dine Dvornika i sad se odlučila za upečatljivu modnu kombinaciju. Na ročištu se pojavila sva u crnom, a cijelu kombinaciju upotpunila je upečatljivim kožnim čizmicama na visoku petu.

Ella Dvornik s odvjetnikom (Foto: Goran Sebelic / CROPIX)

Charles je ostao vjeran sebi pa je i za ovaj posjet sudu odjenuo klasičnu poslovnu kombinaciju, a za razliku od prethodnog puta kad nije bio raspoložen za poziranje, danas je stigao dobro raspoložen.

 

Charles Pearce i odvjetnica (Foto: Goran Sebelic / CROPIX)

Podsjećamo, da je njezinom braku s Britancem, s kojim je dobila dvije kćeri – Balie Dee i Lumi Wren, došao kraj, Ella je potvrdila u kolovozu prošle godine, nakon višemjesečnih šuškanja. Ubrzo nakon toga, u medije su dospjele informacije kako je Charles tuži zbog udjela u kući u Balama čija je Ella vlasnica. Oboje pokušavaju dogovoriti detalje razvoda s posebnom pažnjom, osobito kada je riječ o imovini, ali i skrbništvu nad djecom.

Pljušte reakcije na Vlatku i devet godina mlađeg odabranika: ‘Vidim samo ljubomoru i zlobu’



Komentari