Pljušte reakcije na Vlatku i devet godina mlađeg odabranika: ‘Vidim samo ljubomoru i zlobu’

Vlatka Pokos (Foto: Ivo Ravlic / CROPIX)

Pjevačica i voditeljica, 54-godišnja Vlatka Pokos danas se po prvi put pojavila u javnosti sa devet godina mlađim dečkom, bivšem ragbijašem i unukom istoimenog bivšeg gradonačelnika Zagreba, Većeslavom Holjevcem. 

Dvojac je spremno pozirao okupljenim fotografima u Makarskoj gdje je održana press konferencija uoči skorašnjeg Europskog prvenstva u ragbiju, čiji će domaćin od 7. do 9. lipnja biti upravo Makarska.

Holjevac, kao glavni tajnik Hrvatskog ragbijaškog saveza te Vlatka koja je danas imala ulogu moderatorice na konferenciji, privukli su veliku pažnju javnosti pa su se, netom nakon objave njihovih fotografija, na Facebooku krenuli nizati komentari.

Vlatka Pokos prvi put snimljena s novim dečkom: Jedan detalj na voditeljici ukrao pažnju

“Već sto puta viđeni scenarij”

“Koji zgodan par, napokon frajer! Sretno Vlatka, zasluženo nakon onih starkelja, to je to”, “Lijep par, Vlatka uvijek zgodna”, “Joj super, sretno joj! Nadam se da joj nije neki kiseli bombonček u ustima”, pisali su komentatori po Facebooku.


“Vlatkica kao da je metlu progutala, umjesto da se malo opusti i razbaruši kosu, ona i dalje s falticama. No, ljubav je to”, “Ne može ona protiv sebe da nešto zadrži u tajnosti, mora istog trena stati ispred novinara i pohvaliti se kako ima nekog. A za par mjeseci ćemo opet čitati njene jadikovke kad dobije nogu, kako je neshvaćena, kako ide iz Hrvatske, već sto puta viđeni scenarij”, mišljenja su onih koji ne dijele toliko uzbuđenost oko Vlatkine nove veze.

“Čitam ove odvratne komentare i vidim samo ljubomoru i zlobu… Vlatka ima pravo birati s kim će i koga će voljeti i iskreno im i od srca želim sreću”, zaključila je pak jedna od obožavateljica pjevačice koja je žarila i palila 90-ih godina.

Vlatka Pokos i Većeslav Holjevac (Foto: Ivo Ravlic / CROPIX)

“Sve je krenulo na letu”

Inače, Holjevac je za domaće medije progovorio o vezi s pjevačicom.

“Pa sve je krenulo kako je već ona spomenula, na letu. Doduše prepoznao ju je moj prijatelj. Iznenadio sam se kako odlično izgleda uživo i nisam bio siguran je li to doista ona pa sam nabacio šalu. Rekao sam joj da me podsjeća na neku našu pjevačicu koja pjeva nešto o petku”, ispričao je, između ostalog, 45-godišnjak koji vrijeme leta i upoznavanja nije htio otkriti.

Također, Vlatka je ranije otkrila kako ju je devet godina mlađi ragbijaš osvojio šarmom, a upravo je on bio i razlog njezinog povratka iz Irske.


Komentari