CIGI O GRUBNIĆEVOJ MAJCI: ‘Uvijek drži ruke kao barbika, nema pregiba na rukama, a u faci je totalno speglana’

Screenshot RTL

Modni kritičar, Neven Ciganović (50) odnedavno je član stručnog žirija RTL-ove emisije Exkluziv, a na društvenim mrežama gotovo uvijek iznenadi svoje pratitelje Instagram storyjima na kojima također rado kritizira modne odabire zvijezda.

Ovog puta za RTL Exkluziv, komentirao je majku Marka Grubnića, Branku Grubnić.

”Naime, Branka Grubnić, koju možemo vidjeti iz njezinih fotografija da je potpuno ispeglana do neprepoznatljivosti. Ako pogledamo njezine fotografije s početka karijere njezinog sina, možemo vidjeti da je to jedna sasvim druga osoba. Ne znam zašto Marko Grubnić toliko poseže za Photoshopom kad je u pitanju njegova mama, a i tatu zna bome photoshopirati”, izjavio je modni kritičar.

”Možete vidjeti da majka uvijek drži ruke kao barbika, nema nikakvih pregiba na rukama, u faci je totalno speglana. Nekad nas zna zavarati pa pomislimo da se radi o Maji Šuput. Mama i Marko izgledaju fenomenalno. Ovo će ipak biti fake”, dodao je Cigi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marko Grubnic (@markogrubnic)

Podsjetimo, iako su nekada bili kao prst i nokat, Grubnić i Ciganović danas su na ratnoj nozi. Njihova prepucavanja oko odjevnih kombinacija i načina života tijekom posljednjih godina puni medijske stupce, a čini se da napetost između ovog modno osviještenog dvojca sve više eskalira.

Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL


Komentari