ZABRINUTI STE JER IMATE BLIŽNJE U BRUXELLESU? Odmah saznajte jesu li dobro, evo i kako!

Facebook

Nakon današnjeg strašnog terorističkog napada u Bruxellesu, brojni su Hrvati zabrinuti za svoje bližnje koji se tamo nalaze.

Najlakši način da provjerite jesu li vaši bližnji, prijatelji, poznanici ili rodbina koja se trenutno nalazi u Bruxellesu dobro je putem aplikacije koju je Facebook lansirao nakon okrutnog terorističkog napada.

Screenshot
Screenshot

Ukoliko imaju svoj račun na ovoj društvenoj mreži i nalazite se u Bruxsellu, nakon samo jednog klika možete sve svoje prijatelje obavijestiti  od tome da ste u redu. Naime, nakon klika na opciju, “Da, obavijesti moje prijatelje”, Facebook automatski šalje svim vašim prijateljima obavijest kako je s vama sve u redu.

No, osim što možete provjeriti status svojih prijatelja, možete i kao sigurne označiti sve one s kojima ste se prethodno čuli.

>>>PAVLE KALINIĆ O NAPADIMA U BRUXELLESU: ‘Ovo je samo nastavak, a hrvatske obavještajne službe slabo surađuju s arapskim’

>>>MLADI HRVATI U BRUXELLESU! Oglasili se putem društvenih mreža: ‘Ne znamo više ništa više nego vi što čitate na portalima’


Komentari