NEMA ŠANSE DA POGODITE tko je medijski najzastupljeniji političar (FOTO)

Facebook

Protekloga mjeseca prvo mjesto, kao najzastupljenijeg u medijima, pripalo je Zoranu Milanoviću, no, ovaj mjesec ga je netko skinuo s trona.

Medijski najzastupljeniji političar je predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko. Odmah iza njega je predsjednik MOST-a, Božo Petrov,  slijedi predsjednica Kolinda Grabar Kitarović. Zanimljivo je kako je Zoran Milanović tek na četvrtom mjestu, a prošlog mjeseca bio je prvi. Istraživanje je provodila stranica GoSucker, koja to čini u realnom vremenu, a svakoga mjeseca objavljuju medijsku zastupljenost za prethodni mjesec. Medijsku zastupljenost za prošli mjesec možete pogledati ovdje.

Karamarkovo ime najviše se spominjalo na portalima Dnevno.hr i Telegramu. Božo Petrov najzastupljeniji je na portalima Politikaplus i N1 info. Dok je predsjednica najspominjanija na svojim službenim stranicama i na Indexu i Večernjem. Premijera se najviše spominje na portalima Politikaplus i na Dnevnom.

Na stranici www.gosucker.com prikazuju se najnovije i najpopularnije vijesti sa svih hrvatskih portala. Vijesti je moguće pretraživati u realnom vremenu. Posebnost strenice je mogućnost kreiranja mail upozorenja ukoliko se pojavi neka nova vijest ovisno o traženom pojmu. Političari često koriste opisanu funkcionalnost za praćenje medijske zastupljenosti.

Zanima Vas koja je medijski najzastupljenija politička stranka? Kliknite na link medijska zastupljenost.

screenshot/gosucker
screenshot/gosucker


Komentari