NAJOŠTRIJI OSTOJIĆEV NAPAD NA KARAMARKA: Pročitajte gnjevni status (bivšeg) ministra policije (FOTO)

Ivica Galovic/ PIXSELL

Sada gotovo bivši ministar unutarnjih poslova, Ranko Ostojić, očito se teško miri s činjenicom da odlazi s te pozicije. 

Na svom službenom Facebook profilu, Ranko Ostojić dao je žestok odgovor na optužbe šefa HDZ-a, Tomislava Karamarka o tome kako Ostojić od lipnja prošle godine pa sve do danas, nije uspio otkriti autore nacističkih simbola s Poljuda. 

Međutim, Ranko Ostojić nije nimalo kasnio s reakcijom na ovu optužbu, opravdavajući se kako je morao “nešto ostavit i super špijunu da to riješi.” Dodao je i da je siguran kako će “oni”, misleći na novog ministra unutarnjih poslova, “riješiti i tko su osobe snimljene kamerama” s Poljuda, bez obzira što se, kako je rekao Ostojić, na kamerama ništa ne vidi.

Screenshot/Facebook
Screenshot/Facebook

Podsjetimo, Karamarko je danas izjavio kako mu nije jasno zašto Ostojić nije već razriješio slučaj s obzirom da je taj događaj sigurno uništio međunarodni ugled Hrvatske. Naime, radilo o kvalifikacijskoj utakmici za Euro između Italije i Hrvatske, u lipnju 2015. godine.

>>> OSTOJIĆ: ‘OVO JE PROPUST HNS-A: Bez publike neka se igra kod vašeg šefa u Maksimiru!’

Najavio tužbu protiv HDZ-a

Ranko Ostojić najavio je u srijedu tužbu protiv HDZ-ovog tajnika stranačkog Odbora za branitelje Josipa Vidovića zbog optužbi da je Ostojić imao plan za likvidaciju generala Ante Gotovine, piše RTL.

”Naravno da ću tužiti sve lažove. Zahvaljujem im što su mi omogućili dodatan izvor prihoda”, kazao je danas na svečanoj primopredaji helikoptera AW139. 

”Helikopter smo platili 119 milijuna kuna novcem iz Schengen Facility Fonda. On je novi, najbolji kojeg smo ikada imali. Drugi, takav isti stiže za osam mjeseci, time cemo kompletirati ukupno kolko možemo iskoristit 120 milijuna eura za čuvanje granice”, pojasnio je.


Komentari