Tražitelji azila u Zagrebu drogirali studenticu i silovali ju! Sirijac se branio na sudu: ‘Čudno mi je zašto nas je prijavila, nakon s***a je bila zadovoljna’

Foto: Screenshot

Stravičan slučaj iz Prihvatilišta za tražitelje azila Porin u Zagrebu dobio je svoj epilog. Sirijac Bandar A. (34) nepravomoćno je osuđen na četiri godine zatvora na Općinskom sudu u Novom Zagreba. Tereti ga se da je prisilio tada 22-godišnju studenticu na seksualni odnos.

Sve se odvilo u veljači 2017. godine, kada su se Bandar A. i još jedan muškarac A.H, koji je u međuvremenu preminuo, sastali sa žrtvom u blizini Autobusnog kolodvora. U obližnjem parku dali su joj alkohol, marihuanu i tablete za epilepsiju Lyrica, piše Jutarnji. Studentica je bila toliko omamljena da se nije mogla opirati te je otišla u hotel Porin, a u sobi 257 dočekao ih je Makedonca I.S. U mračnoj sobi, sva trojica su iskoristila njezinu bespomoćnost. Nakon stravičnog čina otpratili su ju na bus.

Drugi putnici primijetili su da nešto nije u redu te su pozvali Hitnu pomoć. Kada je zaprimljena u bolnicu bila je potpuno dezorijentirana, a ubrzo su se doznali detalji zločina za kojeg Bandar A. tvrdi da je bio dobrovoljan.

Sirijac je na sudu degradirao žrtvu, ona otkrila šokantne detalje

“Prolazila sam kraj tramvajske stanice, a oni su mi ‘uletjeli’ kao kad dečki priđu curama. A. H. me pitao želim li ići s njima. Nisam htjela jer mi se žurilo. Razmijenili smo brojeve. Rekli su mi da imaju Lyricu pa sam ih pitala da mi je prodaju. Tada nisam znala kakve su to tablete, ali sam čula da bi mogle biti dobre. Našli smo se sutradan na kolodvoru. Htjeli su da idemo u Maksimir u šumu, ali me bilo strah pa smo otišli u obližnji park. Putem su kupili pive u dućanu, a ja sam trebala kupiti tablete od njih. Zabunila sam se i popila više tableta”

Jedan je zapalio i joint pa smo pušili travu i pili pivo. Nisam razmišljala tada o posljedicama, a danas mi je žao”, ispriča je i otkrila da se osjećala kao zombi kad je izašla iz parka, a vrlo brzo je bila i skroz nemoćna.

Sirijac je na sudu pokušao degradirati žrtvu te je ispričao kako se studentica lascivno ponašala kada su se nalazili na Maksimiru te da su joj oni zapravo pomogli da uđe u autobus i nisu joj davali tablete.

“Kondomi koje smo koristili bili su njezini. Čudno mi je zašto nas je prijavila jer je nakon seksa bila zadovoljna. Zašto ništa nije prijavila osoblju Porina kad smo izlazili? “, rekao je tužiteljstvu Bandar A. i žrtvu opisao i kao ovisnicu.

Komentari