SRETAN ZAVRŠETAK: Policija pronašla huligane koji su napali dječaka u Zagrebu, vratili su mu Hajdukov dres

Ilustracija (Foto: Denis Jerkovic / CROPIX)

Dječaku (9) kojem su u subotu nepoznati muškarci skinuli Hajdukov dres na ulici i potom ga vrijeđali, dres je vratila policija. Njegovu majku pozvali su u ponedjeljak navečer u 4. policijsku postaju.

“Policija je jučer zvala moju ženu kazavši joj da dođe u postaju. Tamo su joj uručili dres koji je otet Niki. Policija je također pokazala fotografije napadača kojeg su identificirali s fotografija i snimki te joj potvrdili da će dalje u ovom slučaju postupati DORH kada se utvrdi točno biće ostvarenog kaznenog djela”, kazao je otac devetogodišnjaka za Večernji list.

Dodao je kako je on Dinamov navijač te da ne može vjerovati da se napad dogodio usred Zagreba. Kaže da je čitao komentare ljudi na internetu koji tvrde da je čitava priča izmišljena.

“Pitaju se kako ja mogu biti navijač Dinama, a moj Niko navijač Hajduka. Eto sve je moguće. Zar to nije lijepo? Zar to nisu hrvatski klubovi?”, kazao je otac kojeg su kontaktirali iz Hajduka jer je Marko Livaja njegovom sinu odlučio pokloniti svoj dres u kojem je igrao protiv Dinama. To će napraviti u Splitu u četvrtak na utakmici između Hajduka i Rijeka.


Komentari