Zagrepčanin osvojio milijun eura na Lotu: Ima savjet za sve koji igraju, a ne dobivaju

Loto (Foto: Hrvatska lutrija)

Svi znamo za izreku upornost se isplati, a za jednog Zagrepčanina, isplatila se i to u milijunskom iznosu. Sretni dobitnik je nakon 30 godina uplaćivanja iste kombinacije brojeva 1, 3, 7, 11, 12, 17 i 30, 22. svibnja osvojio Jackpot u Lotu 7 od 1.106.868,90 eura.

“Pratio sam tv izvlačenje, i kako je voditeljica čitala brojeve, tako sam ja sve više i više ostajao u šoku. Jednostavno nisam mogao vjerovati u to što čujem i vidim”, priznao je dobitnik.

Vijest o dobitku još nije podijelio sa svojom obitelji, ali planira obradovati suprugu, koja će danas doznati da je postala milijunašica.

Srećković osvojio više od milijun eura: Zna se i gdje je uplaćen listić

Odmor na moru

“Reći ću večeras supruzi da moramo u shopping po nove kupaće kostime za naš odmor na moru”, rekao je.


Osim morskih radosti dobitnik će većinu dobtika podijeliti unucima. “Želim im pružiti ono što im do sad možda nisam mogao jer oni su mi najveća radost u životu”, ispričao je.

Drugim igračima Hrvatske Lutrije dobitnik savjetuje: “Ne gubite nadu, sreća je tu samo je treba izazvati”, a on je glavni primjer da sreća ponekad odabere one najupornije. Večeras je novo izvlačenje Lota 7 za Jackpot od 1.000.000,00 eura.


Komentari